Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да се добави мъниста до осветително тяло

Добавяне на прост формован ресни на светило във вашата всекидневна или спалня е един от най-лесните начини за персонализиране на интериора на дома ви . Докато тя може да бъде трудно да се намерят в търговската направени предмети , които съответстват на схемите цвят имате в момента , можете да намерите почти всеки нюанс на топчета и просто съвпада с вашата лампа в стаята си себе си. За координиран и интегриран дизайн , използвайте същия аберация техника, за да се създаде съгласуван комплект от лампи за вашето жизнено пространство . Нещата ще трябва
Ролетка
Ножици
Ribbon
Мъниста
темата
Needle MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете цветова схема за вашата лампа, която съвпада с останалата част от декора в помещението. Изберете двете база панделка цвят, както и няколко допълващи се цветове топчета . Уверете се, че да променят избора си малко ; ресни само с един цвят липсва въображение , но случаен асортимент няма да връзвам заедно декора в стаята си.

2

Покупка на необходимите материали . Намерете мъниста и панделка в местния магазин за занаят или онлайн . Ако сте магазин на местно ниво , да вземе цветни скали или други части на вашия декор стая , така че можете да видите как мънистата и лентата , които сте избрали за добре с цветовата схема на стаята си .


3

Измерете около основата на абажура и отрежа панделка за тази дължина . Използвайте мека измерване на лента , като метал вид подвижното може да се прегъва , както го огънете около абажура и ще ви даде неточно измерване.

4

Насочи панделка върху плоска работна повърхност в близост до измервателния лента и затегнете както за работното си място , с помощта на лента или игли . Уверете се, че лентата и измерване на лента не се движат един спрямо друг .

5

Поставете щифтове във вашата лента на точните интервали , които искате вашия ресни да се мотае , като се използва измерване на лента , за да направлява вас. Уверете се, че настаняването щифт е точна , или си ресни може да излезе неравномерен и някои направления ще бъдат твърде близо един до друг , докато други ще бъдат твърде далеч един от друг . След като сте поставили Вашите игли , махнете тиксото MarketBook.bg: 6

Промушете игла с парче конец към кабинета и завърже на възел в края на конеца . Прекарайте иглата през лентата точно под първия щифт .

7

темата вашите мъниста върху низа според модела, който сте проектирали .

8

Прокарайте иглата през отново лентата , в рамките на втория щифт - това трябва да ви оставя с дъга от перли раздават от вашия панделка, с иглата излиза зад лентата

9

Повторете си във форма на пръчки модел и мине . иглата през лентата в рамките на третия щифт . Сега би трябвало да имат две дъги от висящи мъниста. Повторете тези стъпки, докато сте създали тези топчета дъги по цялата дължина на лентата .

10

Залепете си панделка внимателно около основата на вашия абажур , като се уверите , че формован ресни виси надолу. Оставете лепилото да изсъхне в продължение на 24 часа, преди да се премести на лампата.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019065222.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.