Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Съвети за осветление на дома си с LED светлини

Solid състояние осветление със светодиоди - LEDs - е една вълнуваща перспектива . Светодиодите са ефективни , привлекателен, лесно управляеми източници на светлина , които могат да продължат с години . LED характеристики идват от уникалния начин те правят светлина - добавяне на енергия за електроните в един полупроводник чип , енергия, която излиза като светлина. LED осветление е все още в етап на бързо развитие , но вече на общата цена на притежание него са икономически звук избор прави , както добре. Купувайте качествени

LEDs обещават качество на светлината , енергийна ефективност и дълъг живот , но има добри продукти и маргинални такива. Първото ниво на доверие е намирането на даден продукт с " Осветление Факти " етикет . Подобно на етикет на хранене, етикет за осветление факти предоставя основни факти за това какво има в кутията . А второто ниво на доверие е Energy Star рейтинг - маркировка, показваща светлината е тестван за светлина , ефективност, и дълъг живот. Списъци на качествени продукти могат да бъдат намерени на интернет страниците на Energy Star и осветление факти .


Проверете First За затъмняване

Повечето потребители харесват идеята , че са в състояние да отговарят на яркостта от дома им осветление към настроението или повод . Нажежаващи се осветлението , като отрежете част от напрежението за кратко време на всеки цикъл на променлив ток, който ги кара . Това работи за крушките с нажежаема жичка , защото те не реагират достатъчно бързо , за да изключите за краткото време, напрежението е бил отрязан . Ако светодиода се управляват от един и същи ток , те видимо ще трепти . Някои LEDs са димируеми , но дори и тези, които не е задължително да работи със стандартен ключ за димиране . Проверете, за да видите, че светодиодът и димер ключа са съвместими.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019065156.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.