Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Флуоресцентните Видове фиксиране

луминесцентни лампи се състоят от запечатана стъклена тръба обикновено съдържащ газ аргон и живак. Фосфор прах покрива вътрешността на тръбата . Електродите на всеки край на тръбата се вписват в различни видове луминесцентни осветителни тела, които съдържат вериги , че правомощията и механизми за контрол на лампата. Ток тече през нишка във всеки електрод. Тъй като нишките топлина , газът вътре в тръбата става йонизиран , причинявайки живакът да генерира невидима ултравиолетова светлина . Прахът фосфор тогава преобразува ултравиолетова светлина за видимата светлина . Загрейте предварително

Pre - топлинни тела трябва да се нагряват газа във вътрешността на луминисцентна тръба преди излъчващи светлина . A механизъм, известен като титуляр загрява газа. Starter проекти могат да бъдат автоматични или ръчни . За да започнете флуоресцентната лампа , стартера изпраща електроенергия към електродите за секунда или две , затопляне на газа. Стартерът електронен път усеща , ако газът е достатъчно топло , за да провежда електричество и ще изпрати повече ток , докато газът е достатъчно загрята до провежда електричество и да започне процеса на флуоресцентна светлина създаване . Осветителни тела с ръчно предястия, като по-стара настолна лампа , изискват "на " бутон, за да бъде натиснат в продължение на няколко секунди , позволявайки на електроенергия, за да тече и се загрява на газ вътре в флуоресцентна тръба. След като лампата започва да излъчва светлина, "на " бутон е освободен. Стартова в много флуоресцентни тела са малки цилиндрични парчета метал и са сменяеми , докато някои евтини единици, които не са .


Rapid Start -

Rapid- старт флуоресцентни тела не включват стартер , за да започне процеса на излъчване на светлина . Осветителни тела , съдържащи множество флуоресцентни тръби са често проектирани като бърз старт . Те използват регулатор нарича баласт , който контролира количеството електроенергия се подава към електродите . В някои случаи , баласта позволява малко количество електроенергия, за да поток към устройството по всяко време. При старт , баласта осигурява поток с високо напрежение към светлината тръба и метална лента в рамките на устройството . В този момент , ще се появи слаба светлина от светлина. Този първоначален процес на нагряване се разпространява през стъклената тръба като баласт продължава да осигурява ток към електродите . Като отоплява на газ и провежда повече електричество , флуоресцентна светлина става по-ярък . Rapid- стартиращи тела излъчват слаба светлина почти незабавно и да започне да се проясни до пълния си потенциал в продължение на няколко секунди .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019065120.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.