Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да конвертирате лампи Watts да LED Watts

Watts са се за измерване на енергия. Watts най-често измерване на електрическа енергия. Watts би могло да се използва за измерване на оптична мощност , но те ​​просто не са много полезни , когато говорим за осветление , тъй като те считат всички светлинна енергия да бъде равностоен , дори дължини на вълните , които не могат лесно да се видят от човешкото око . Единицата мярка за осветление е лумена . Lumens измери количеството използваемо светлина, която е светлина видима за човешкото око. Все пак, има реализации възможно да се сравняват с нажежаема жичка за качество на светодиодния . Нещата ще трябва
LED крушка
крушка с нажежаема жичка в
Покажи повече инструкции

1

Идентифицирайте мощност на всяка от крушките . И двете LED крушка с нажежаема жичка и ще има електрически Изходящата мощност . Например, една крушка с нажежаема жичка маркирани 60W използва 60 вата . На интернет страницата на EnergyStar LED продукт , на LED крушката ECS19WW от Lighting Sciences Group използва 7,7 вата . Сайтът EnergyStar поддържа интернет страница, съдържаща информация, която ви е необходима за всички одобрени LED продукти , или можете да погледнете в " LightingFacts " сайта или етикета върху опаковката .

2

Намерете светлина изхода на всеки от луковиците . Отново, от интернет сайта на EnergyStar , можете да научите , че шестдесетвата нажежаема поставя около 800 лумена и LED ECS19WW крушка , например, поставя 385 лумена .


3 LED крушки обикновено са много по- ефективни от лампи с нажежаема жичка .

Изчислете лумена на ват за всяка крушка. Лумена на ват е мярка , наречена ефикасност , който измерва колко ефикасно крушката преобразува електричество за използваема светлина. Ефикасността на лампи с нажежаема е около 13 лумена на ват , докато ECS19WW е 50 лумена на ват .

4

Попълнете сравнението чрез определяне колко вата ще са необходими , за да запали вашата кандидатура. Например , ако установите, че светлината от две 60 - ватови крушки , за да бъде повече от достатъчна за осветяване на площ , ще се нуждае от около 1600 лумена . Четири от крушките ECS19WW осигури 1540 лумена , незначителна разлика от само 60 лумена . Две 60 - ватови крушки с нажежаема жичка използват 120ват , докато четири LED ECS19WW крушки използват само около 31 вата.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064950.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.