Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Инструкции за Lithonia LQM

The Lithonia LQM е част от квантовата групата от продукти, използвани за осветление. The Lithonia LQM е проектирана да се даде възможност за лесен монтаж. Други характеристики включват съвместимост с SDI и аналогови сигнали , както и способността да се използват нормалните източници на захранване за КС. The Lithonia LQM е предпочитан за ниската си консумация на енергия и устойчивост на ръжда. Въпреки това, процесът на инсталация призовава за стриктно спазване на процедурите и оборудване за безопасност , за да се предотвратят инциденти като електрически удар, пожар и други източници на нараняване. Инструкциите и изискванията за Lithonia LQM се съдържат в неговите модернизация kit.Things ви е нужно
Reflector
Splice кутия
Fasteners
ТЕК винтове
Баласт MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Отваряне на устройството трябва да се монтира след като изключите захранването в флуоресцентно . Това включва премахване на елементи като баласт и скобата , която придържа лампата . Можете да рециклират или да се разпорежда с тях по-късно .

2

Slice входа баласт от снадката на шест инча и водачеството на ивицата в три от осем инча .


3 < р > Присъединете се към 18 AWG черно и бяло баласта с баласта RT5R . Можете също да инсталирате рефлектори на този етап.

4

Поставете снаждане жицата мощност под полето за снаждане да го покрие , и след това се присъедини към две с винтовете ТЕК . Завършване на свързване и окабеляване , както и приземния събрание в съответствие с телта за доставки.

5

Прикрепете рефлекторите чрез свързване на конзолата края на една страна с отвора , а след това завъртете , за да ги завийте .

6

Заключване на двата компонента в място с закопчалка и да ги преместите , докато всички рефлектори са на мястото си.

7

Поставете панта в слота на конзолата и слайд ги в ъгъла , за да инсталирате жалузи .

8

Повторете предишната стъпка с прилежащия пантата , за да заключите лостчетата и жалузи на място.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064916.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.