Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

DIY Миниатюрни LED Tree Lights

An LED светлина дърво е миниатюрен дърво, което е LED светлини вместо на листата . Такива дървета могат да бъдат закупени предварително направени ; но да създавате свои собствени LED дърво дава възможност за по-добро персонализиране . LED светлина дървета са популярни не само по Коледа , но през цялата година . Един LED модул за контрол помага да се контролира осветлението ; ги затъмни или да зададете вълнуващи модели на осветеност. LEDs произвеждат много малко топлина , така че няма нужда да се притеснявате за тях става все по- пожарни hazard.Things ви е нужно
клон Tree (ове )
Stand ( ваза )
Ties
LED светлини низ
LED модул за управление
тиксо MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете клон на дърво, което има много по-малки клонове , идващи от него. Алтернативно , се използват няколко дърво клонове с подобни размери . Клоните трябва да е между 2 и 3 метра височина ; в зависимост от желания размер на LED дървото.

2

Подредете клонове в стойка . А ваза може да се използва като заместител . Вазата трябва да бъде достатъчно голям, за да лесно да издържи тежестта на клоните.


3

Подредете LED светлинни струнни светлини над клоните. Светлините могат да бъдат увити около клоните или драпирани през тях , за да се създадат различни ефекти. Закрепете светодиодите в трудни места с прозрачна лента.

4

Прикрепете низ LED светлината ( ите) в модул LED контрол. Контролният модул е полезно за контролиране на няколко LED светлини низ . Много контролни модули предлагат леки програми модел , като мига, авто неясен и други програми.

5

Включете LED модула за управление в контакта .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064914.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.