Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да спечелим Lights Sound Активиран

Има много възможности, които съществуват , за да помогне с простата задача за превръщането на светлини и изключване . Един нов начин е да се използва звук активират превключватели . Това позволява на потребителите да включат осветлението или с проста модула на пръстите на ръцете , пляскат на ръцете или говоримо . Типичен превключвателя за светлините ръчно завършва електрическата верига , за да включите светлина върху и разгражда , че ръчно свързване , за да включите осветлението . A активира превключвател звук използва звукови вълни , вместо на пръста си, за да задейства process.Things ви е нужно
Звук активира превключвател ( включете , включете замяна, или монтиран на тавана )
отвертка плоска блейд
Телени резачки
тел за отстраняване на бои
телени ядки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Plug In Ключове

1

Изключете източника на светлина и го изключете от електрическия контакт. <Бразилски >
2

Включете активира ключа звук в електрическия контакт .


3

Включете вашият източник на светлина в активира ключа звук.


Фиксирано Ключове MarketBook.bg: 4

Включете прекъсвача на разстояние за стаята, в която се работи инча Уверете се, че захранването е изключено към източника на светлина, което ще се работи с чрез поставяне на ключа в положение "включено " положение .

5

Отстранете покриващата плоча на стената монтиран ключ за осветлението , ако това е, което се замества. За монтаж на таван звук активирани ключове, махнете капака и монтажните винтове на осветителното тяло , която сменяте .

6

Издърпайте ключа или монтажната единица от кутията тя е обезпечен инча <Бразилски >
7

Развийте винтовете на клемите на стария ключа за осветлението и клипове голите краищата на телта изключен. за таван , монтирани единици Развийте гайките на тел на стария таван , монтирани осветителни тела .

8

Газа отрязаните жици обратно около 1 /4 инча и ги прилага към новото звучене активира монтаж на стена превключвател. За монтаж на таван звук активирани ключове , използвайте нови гайки тел за свързване на съществуващите проводници на пиг-таил проводниците на ключа .

9

Поставете ключа за монтаж на стена или таван монтира ключа на място и закрепете с винтовете условие .

10

Завъртете прекъсвача за тази стая отново и тества светлините .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064913.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.