Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Можеш ли да спрей боя Linen Lamp Shades

? Нюанси избор лампи често са много скъпи , но те ​​могат да добавят богатство и блясък на вашия декор , който е поразителен . За щастие , повечето абажури са изработени от хартия или бельо и те са отлични материали за промяна . Един бърз и лесен начин да се създаде този обичай поглед е от спрей - живопис на сянка необичаен цвят боя и след това лепене на няколко апликации . Можете да изберете един модерен цвят, защото винаги можете да го промените по-късно , когато пристигне нова тенденция. Твърди Colors

Linen поглъща багрила и бои особено добре . Когато искате да боядисате сянка плътен цвят , нанесете парче лента 1/8 инч от ръба на вътрешната страна на сянка. Можете да спре на сянка , използвайки огъната тел; това ще ви позволи да се превърне в сянка , докато се пръска , така че палтото си на боята се нанася равномерно. Спрей тънки , дори и палта за по-добро покритие. Това може да отнеме няколко слоя за постигане на желания от вас цвят . Оставете боята да изсъхне преди лепене на декоративни елементи .


Stripes

лампа нюанси са лесно да се рисува с ивици. Отиди на мазнини или тънък - просто натиснете лента здраво към повърхността на сянка. Tape около вътре си джанти. Задържане си сянка и спрей. Можете да редувате цветовете или да ги направи едни и същи. Оставете боята да изсъхне напълно , преди да се бели вашата лента , така че течността цвят не проникне под лентата твърде много. Hot- лепило отрежете около горната и долната част и имате потребителски сянка.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064882.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.