Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да си направим Neon Lights Blink

Създаден в началото на 1900 от французина Жорж Клод неонова първи път е използван за реклама през 1923 г. от Los Angeles Packard коли дилър. Реклама потенциал Neon бе бързо осъзнах, благодарение на своята видимост. Главно , неон се състои от инертни газове, затворени в стъклена тръба с ръка - образни, с типа на газа определяне цвета на неона е . Когато електрифицирана , светлината свети . Neon може да се направи да мига , и превръщане на не- мигаща светлина в едно , че мига е въпрос на обмяна transformers.Things ви е нужно
Neon светлина
неонов трансформатор
Carpet нож , или занаятчийска нож
Малки клещи
Филипс отвертка
Drill (по желание )
свредла (по желание )
Монтажна скоба (по желание )

Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Определя размера на трансформатора си неонов надпис изисква . Трансформаторът е boxlike устройството , че правомощията на неонова светлина , и електрически щепсел светлината е прикрепен към него . Всички необходими ел. информация се намира на гърба на трансформатора , и спецификата на продукцията, като например 6000, 10 000 и 12 000 кв. ( киловолта ) , се използват, за да се определи правилното трансформатора.

2

Закупете правилното изход мига трансформатор от знак, дилър, или онлайн сайтове като Части за признаци и Guy The Neon Sign. Мигащи неонови трансформатори са лесно достъпни онлайн , както и много заместник между мига и nonflashing настройки.


3

Изключете неонова светлина , преди да подменяте трансформатора. Недейте просто да се обърнат знак на разстояние .

4

Извадете гумените ботуши , покриващи две трансформаторни проводниците . Има две жици , свързващи трансформатора на неонова светлина , и ботушите защита на връзката. С помощта на нож килим , или съдове нож , леко намаляване на обувката в края най-близо до трансформатора , около 1 /2 инча . Започнете да се разделят на багажника от жицата . Продължи подкосяване на багажника в права линия , което го отделя като отидеш. Бъдете много внимателни, да не се скъсат стъклената тръба в знак края на багажника. Отделете и извадете багажника. Повторете този процес на втория проводник и спаси ботушите .

5

Развийте двете жици от неонова светлина. На мястото, където телта отговаря на стъклената тръба , проводниците се усукват заедно . Внимателно ги размотавам с помощта на малка , клещи . За пореден път , да се грижи да не се скъсат или пляскане стъклената тръба .

6

Използвайте Филипс отвертка за премахване на трансформатора от неонова светлина , развиете някакви монтажните винтове на трансформатора към рамката. Закрепете нова мига трансформатора към светлина рамката чрез завинтване на . Може да се наложи да пробия нови дупки в нова конзола с линията на дупките до рамката.

7

Re поставете двете жици към светлината от усукването им заедно. Затегнете кабелите леко с клещи . Плъзнете ботушите обратно върху проводниците за покриване на връзката и внимателно запечатайте ботушите с изолирбанд .

8

Включете и работете с неонова светлина.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064825.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.