Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Decorating Идеи за Спални ползване на въжени Lights

Терминът " въже светлини " се отнася за LED крушки , които са увити в прозрачно пластмасово въже. Светлините са сходни с коледни светлини , с изключение на крушките са защитени в прозрачен въжето. Този тип осветление е идеален за вътрешни декорации , особено ако искате да добавите осветление в модерен и изискан начин. Не е нужно да се скрие въже светлини по време на инсталацията , като творчески светлинни декорации са видими. Под леглото

Един от вариантите за въже светлини в една спалня е да ги поставите под леглото , така че леглото започва да свети през нощта или преди лягане . Един от начините е поставянето на въже светлини директно на пода . Друг вариант е поставяне на светлината въже под рамката на леглото , така че въже светлини са невидими от страни на леглото на кадрите . Използвайте малки кукички за закрепване на въже светлина , така че прегръдки на кука около въжето и се прикрепя към рамката на дървена легло .


Зад Мебели

Друг декоративен вариант за спалнята е добавянето на въже светлини зад големи парчета от мебели, които са част от спални мебели комплекти. Например, един голям салон поставени в ъгъла на един ъгъл е идеално място за въже светлини . Добавете въже светлини по периметъра на шкафа , така че да свети, когато в стаята е тъмно .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064815.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.