Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да се разширят Light Без Увеличение

За повечето хора , увеличаване на количеството на светлината в една стая изисква закупуване на по-висока ватова крушка или добавяне на повече лампи в една стая . Въпреки това , това не винаги е възможно . Много лампи и осветителни тела имат максимална мощност от съображения за безопасност . Ако купувате нови лампи или други източници на осветление, който не е опция , има няколко техники за декорация можете да използвате, за да увеличите количеството на светлината в една стая . За щастие , което прави по-светла стая не трябва да бъде expensive.Things ви е нужно
Paint
Paint четка
Огледала
Етаж восък MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Боядисайте стените със светъл или ярък цвят . Бяло, бежово и пастелни цветове правят стаята да изглежда по-голям и по-ярка . Светлите цветове отразяват светлината увеличаване на усилване . Използвайте полу - гланц или гланц боя. Тези бои имат блясък , който отразява светлината.

2

Добавете една или повече огледала в стаята. A огледало от пода до тавана или огледало на стената , е добре познат оптична илюзия за разширяване на размера на една стая . Огледала също отразяват светлината, която вече е в стаята.


3

Wax етажите . Висок гланц дървени подове също да помогне за увеличаване на светлината в помещението. Wax дървени подове , за да получите по- издръжлив и лъскава козина .

4

Добавяне на камина в стаята. Въпреки, че това не е вариант за апартамент обитатели , на светлината на огъня , добавя светлина в една стая , а също и топлина през зимните месеци.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064768.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.