Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Алтернатива на полилей в сводестия таван

A полилей е класически завършек за сводест таван , но има много алтернативи за проектиране, които осигуряват точно толкова, колкото " уау " фактор. Драматично , високи сводести тавани са трудни , за да украсят с осветление , защото те са наклонени под ъгъл и , но собствениците на жилища имат много елегантни и привличащи погледа алтернативи на традиционната обесване полилей . Вместо да ходят с класически вид , да използват различни варианти за осветление , за да се създаде много по- модерен дизайн. Тавански

сводести тавани са идеално място за капандурите , които да помогнат за разпространяването светлина и да се отворят всяка стая. Добавяне на капандурите към съществуваща сводест таван е дълъг и потенциално скъпо проект. Ако капандурите са включени в сводест таван дизайн в началото , собствениците на жилища могат да се възползват изцяло от естествена светлина . При промяна на съществуващите сводести тавани твърде скъпо и трудно , може да се добавят допълнителни прозорци на околните вертикални стени да се въвеждат в допълнително естествено осветление .


Recesssed Lighting

вграждане осветление е зададен в тавана , така че крушките са изравнени със самия таван . За вграждане светлини са много ефикасни и модерни , но някои собственици на жилища могат да намерят най- тежки последици сянка светлините създават, за да бъде нежелателно. Бъдете съпричастни на където светлините са насочени да ги използват по най-добрия ефект. Също така бъдете съпричастни на това, което е горе на тавана преди безразборно рязане в нея. Някои сводести тавани могат да бъдат неподходящи за вграждане осветление, тъй като помещението за светлините може да се нарязва на покривната изолация. Продажба и Наем на вентилатори

вентилатори , които имат собствени светлини са декоративни и практически . Феновете помагат да се разбърква и се движат на въздуха, което може да бъде много полезен в помещения с високи, сводести тавани . Различни варианти за осветление ви позволяват да изберете вентилатори с една или множество светлини. Добавяне на серия от вентилатори заедно сводест таван за подобряване на осветлението и въздушен поток драстично в стаята. Таван фенове са на разположение в широк спектър от стилове и материали , от модерна неръждаема стомана, за да силно украсени дърво и месинг дизайни. Таван фенове могат да ви спестят от сметките за климатизация , както и много проекти са енергийно ефективни , така че те няма да се увеличи драстично разходите за електричество .


Track Lighting

Track осветление е перфектно допълни за наклонените стени , създадени от сводести тавани. Бидоните , определени на релсите могат да се посочат в коя да е посока , така че можете да използвате песен осветление, за да насочва вниманието различни произведения или изкуството и други елементи в стаята си. Track светлини допълват всеки модерен дом декор.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064657.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.