Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да направите своя собствена лампа Shade за вашия Dining Room тяло

лампа нюанси покриват непривлекателни светлина крушка тела , и те дифузна светлина в помещението . В допълнение , в тъканта на сянка и е част от декора на помещението . Въпреки, че можете да си купите абажур за тяло столова, те могат да получат скъпо и не може да се намери цвят желаете. Вместо това помислете да създавате свои собствени абажур от хартия, с помощта на който и да е цвят и дизайн , който искате . Доставките за абажур са на разположение на всички занаятчийски store.Things ви е нужно
Step стълба
мярка Tape
Craft хартия или тапет
Pencil
Ножици
Metal лампа сянка рамка
Вестник
спрей лепило
Screw или Finial MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Позиционирайте стъпка стълба под трапезария осветителното и се качи върху него, така че можете да го оценява . Поставете мярка лента в долната част на крушката , ако тя виси надолу, и се измерва до основата на устройството , когато то отговаря на тавана . Ако вашите крушка пункта нагоре, измерват от основата на крушката до металната арфа , която седи над крушката и поддържа на сянка.

2

Отворете парче занаят хартия или тапет в дизайн, който искате за сянка. Обърнете хартията така , че дизайнът е изправен пред спад .


3

Задайте метален абажур рамка на масата и да се измери височината от върха към дъното . Добавете половин инч по отношение на измерването да се предостави достатъчно излишък за закрепване на хартията към рамката. След това поставете мярка лента в основата на рамката и мярка около него, докато достигне до началната точка. Добави половина инча до това измерване , както и да се даде възможност за шев .

4

Трансфер измерването върху хартията или тапет , използвайки мярката на лента и молив , за да създадете правоъгълна лента. Изрежете лента с ножица .

5

Open вестник на масата , за да се предпази повърхността и след това поставете лентата на масата с дизайна надолу. Спрей на гърба на лентата със спрей лепило , тя се концентрира върху ръбовете.

6

Поставете рамката на лампата сянка на края на лентата се гарантира, че е налице една четвърт - инчов припокриване на върха и долната част на рамката . Разточете рамката по целия път надолу лентата натиснете надолу , докато го направят.

7

Увийте клапата на хартия в горната част над металната рамка с помощта на пръстите си и след това повторете процеса на дъното на рамката, за да завия , че клапата под рамката .

8

Инсталирайте сянката на лампата чрез поставяне на винт или Finial през кръглия отвор и усукване на края с резба в дупката в центъра на трапезарията осветително тяло . Ако вашата трапезария светлина има арфа , на Finial или винт ще винт в отвора на арфа .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064625.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.