Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да ти светя Закуска Nook

A закуска кът обикновено е ярък , като покани за сядане с малка масичка за хранене в рамките на кухненското пространство . Комбинация от естествена светлина и осветителните тела инсталирате създаде осветление за пространството. Това ви позволява да се наслаждавате на желаното ниво на светлината в ъгълчето както през деня, и през нощта , когато не разчитайте единствено на монтирано осветление . Структурата и размерът на хранене, както и на размера на съществуващата светлина, ви помага да изберете промените в осветлението , необходими за Nook area.Things от закуската ви е нужно
римски нюанси
Paint
Mirror <Бразилски > осветително тяло
стена Sconces MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Виж закуска кътче по различно време през деня и нощта, за да определи нуждите от осветление. Имайте предвид, където се чувстваш светлина липсва като използвате пространството за да се определи точно какво осветление промени трябва да се направят .

2

Позволете на естествената светлина да се филтрира в ъгълчето лесно чрез промяна на настилки прозорец. Изберете Роман сянка или подобно покритие , че вие сте в състояние да спра напълно , така че целия прозорец е изложено. Пропусни тежки завеси или завеси, които частично ще се покриват прозореца дори когато са отворени .


3

Добавяне на прозорец в областта на кътче , ако в момента не разполагате с такъв. Наеме професионален изпълнител да се справят с инсталацията , ако не разполагате с опит рамкиране и инсталиране на Windows . Ако вече имате прозорец , но той не пусна много светлина , помислете за това разширяване или има допълнителни прозорци , инсталирани в района.

4

Hang декоративно огледало в района на кътче да отразяват природо Светлина в пространството. Това прави кът чувствам по-голямо и помага засили естествената светлина .

5

Боядисай закуска кът ярък цвят, който го прави се чувстват леки и ефирни . Яркостта на района помага да се наблегне на естествената светлина, която струи в от прозорците . Тъмни цветове на стените правят кът чувстват по-тъмни и затворени инча

6

Инсталирайте осветително тяло над масата в закуска кът . Изберете висулка светлина, полилей или песен осветление в зависимост от стила на обзавеждане в ъгълчето . Наемете електротехник, за да добавите устройството , ако не разполагате с електрическо опит.

7

Инсталирайте аплици по стените на закуска кът за допълнително осветление по-близо до повърхността на масата . Подобно на светлината на лампата , трябва да напуснете инсталацията на професионален електротехник , ако не разполагат с опит.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019064521.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.