Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да светне една Извън Deck

Вашият открит палуба е място за семейството и приятелите си да се съберат , да се отпуснете , разказват истории и да споделят храна . След залез слънце , на правилното осветление превръща палубата на топло и привлекателно място . Осветление осветява врати и стълби за безопасност. Вие също може да използвате светлини, за да украсят стените и парапети палубата му . Акцент осветление е един евтин начин да се даде на палубата романтична светлина. Shine светлини на палубата, за да запазите вашата партия , разговор или барбекюто става през цялата нощ . Нещата ще трябва
светлини за безопасност
Слънчеви лампи
Light струни
Акцент осветление в
Покажи повече инструкции
е. 1

Инсталиране редове на ниско напрежение светлини на покрива на палубата . Ниските светлини напрежение са по-малко тежки за очите.

2

Hang осветление над всяка маса на палубата . Това помага на гостите да видят на масата, както и всеки друг.


3

Поставете слънчеви светлини на мнения или перилата на палубата му . През деня, слънчева светлина абсорбират слънчевата енергия . През нощта, абсорбираната енергия правомощията светлините . Те са идеални за пестене на пари от сметката за ток .

4

Дръж нанизи от бели или цветни светлини върху релсите на палубата . Тези светлини придават празничен , весел акцент на партита на открито .

5

Инсталирайте осветление за безопасност на или под стълбите и с врати. Неосветените стълби са заплаха за безопасността , тъй като някой може да падне и да се поддържа сериозни наранявания. Сложете светлини за безопасност около басейна или джакузито , ако имате намерение да го използва след като се стъмни .

6

Дръж акцентиращи светлини по стените на палубата . Някои акцентиращи светлини показване интересни модели на пода на палубата.

7

Прикрепете светилник на палубата , за да осветява района на грил , ако искате да се готви през нощта.


< Бразилски>

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019010254.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.