Как да Подредете Мебели пред Камини

A камина е фокусна точка можете да играете през всяко жизнено пространство , дали твоята има минималистичен дизайн или класически стил със сложна дърворезба . Подреждане на мебели в предната част на камината го слага отпред и центъра в стаята и издърпва своя дизайн together.Things ви е нужно
Area килим
Sofa
Loveseat е. председател
Кафе маса <Бразилски> Край таблици
лампи
Декоративни елементи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Публикуване на голяма площ килим пред камината. Поставете килима , така че центърът на камината застане в центъра на килима. Наличието на площ килим на мястото привлича окото към камината , тъй като закотвя зоната за сядане.

2

Разположете дивана , така че да почива между стената срещу камината и на ръба на килима , с дивана пред камината.


3

Поставете любов седалка между по-кратък страна на килима и стена , перпендикулярна на дивана , така че на дивана и любов седалка създаде " L " форма.

4

Сложете един стол срещу канапето в края на килима. Обърнете стола под ъгъл , така че тя е изправена както пред камината и на дивана . Това ще попречи на разположение на мебели от изглеждащи квадрат на разстояние или скучна . Като алтернатива , поставете любов седалка на това място точно срещу един от другата страна на килимчето за симетричен режим.

5

Поставете масичка за кафе в центъра на килимчето на населеното място , достатъчно близо до дивана , така че е в рамките на достигане разстояние, но достатъчно далеч, за да се създаде пешеходно пространство между двете парчета .

6

Поставете единия край на маса между дивана и любов седалка . Уверете се, че може да достигне до края на масата от двата дивана или канапето в седнало положение . Поставете втория край масата до стола под същия ъгъл , така че да може лесно да бъде постигнато от стола , или ако сте поставили друга любов седалка в това пространство , да сложи край на маса в същото положение като това е от друга страна, за да се запази симетрията.

Loose Fan на съдомиялни

A хлабав фен на съдомиялната машина може да доведе до прегряване на мотора . Ако подозирате, че спорна фен , сменете износената част да се възстанови безопасно изпълнение. Други проблеми в миялна маши

Περισσότερα >
Как да си направим една дървена Dresser

Dressers може да бъде един от най-трудните проекти за аматьорски дърводелеца . Точността на привеждането в съответствие на чекмеджето и значението на всички парчета се вписват заедно правилно оставя м

Περισσότερα >