Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Как да украсят една L - образна форма Corner Камина

Когато камина увива около ъгъла на стената , тя се отличава с L -образна форма дизайн. Формата на камината ще даде хол , спалня или бърлогата творчески поглед. Можете да украсите камината на L -образна камина по същия начин ще се повиши редовен манто , но може да имате повече пространство за работа. Украсете камината с колекционерска стойност , цветя или дори празнични парчета, за да се отразят специфични holidays.Things ви е нужно
Свещници
тънки свещи
Apothecary буркан
Античен мрамори , морска стъкло или миди
Големи , в рамка огледало
Ваза от свежи цветя
рамкирани снимки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Anchor всеки край на камината с един висок , забележителни елемент. Задайте висока от ковано желязо или кристал свещник , в зависимост от цялостния стил стая , на всеки край . Напълнете светилника с конусни свещи в цвят , като червено или синьо , които се координират с декор стая. Изберете свещ оттенък да съответства на почивка , като портокал за Хелоуин , за да се създаде празничен вид .

2

Поставете атрактивен декор парче на малката част на камината , която се увива около стената ъгъл и форми на " L " форма. Използвайте пространство, за да се покаже една обичана събиране, като например ретро аптекар буркан пълен с антични мрамори, миди или морски стъкло.


3

Поставете централният елемент в средата на камината . Подпри голям , дърво или ковано желязо дограма огледало на стената , за да добавите визуално пространството в малка стая . Вземете една кристална ваза пълна със свежи , живи цветя, като червени рози, жълти лалета или лилави хортензии , и го постави в центъра на камината като друг вариант.

4

Surround над камината центъра с малки декор елементи. Изберете празнични парчета , като например мини- тикви или малки , саксийни вечнозелени дървета, за да придават на помещението един поглед почивка вдъхновени . Фланг в центъра с рамкирани семейни снимки като друг вариант.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/home-decor/1019062980.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.