Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Как да спечелим една Таблата С Beadboard Облицовки

Beadboard е стил на ламперия , която разполага вдлъбнатини по повърхността му . Това е най-често се използва за вътрешни стени по същия начин, както и облицовка , но е също така подходящ за редица други декоративни вътрешни приложения. Използването beadboard ламперия да се направи табла създава елегантен , релефна и визуално интересно допълнение към спалнята си , и можете да използвате beadboard да съответства на съществуващия си мебели с новите headboard.Things ви е нужно
Tape мярка
Pencil
Шперплат
Hacksaw е. Кантираща лента
Ножици
Iron
Beadboard
ниво Spirit
Свързани картинни монтажни скоби
Пробийте и свредла
винтове <Бразилски >
Показване повече инструкции в
1

установи необходимата височина и ширина на таблата . За измерването на ширина, просто измерване на ширината на леглото. За измерването на височина , седи в леглото и постави малка молив марка на стената над главата си . Измерете точно под горната част на матрака да марка на молив .

2

Изрежете парче шперплат на правилния размер .


3

Решете каква форма искате таблата да бъде. Ако искате просто правоъгълна форма , вие сте готови да преминете към Стъпка 4 . Алтернативно , начертайте формата искате таблата да бъде върху шперплат с молив , като се гарантира на височината и ширината на таблата остават същите . Използвайте трион за рязане на шперплат до желаната форма.

4

Нанесете кантиране до краищата на шперплата за плавен , чист финал. Изрежете парче кант лента на правилната дължина и го позиционирате по подходящ ръба. Използвайте ютия, за настройка на среден огън за залепване на кантове лентата на шперплата . Премести желязото бавно нагоре и надолу лентата , точно както бихте при гладене на дрехите .

5

Използване на шперплат таблата като шаблон , нарязани на beadboard панел към желаната форма . Просто поставете beadboard с лицето надолу върху равна повърхност , поставете шперплат отгоре и изготвя около него. Нарежете beadboard с правилна форма, с помощта на ножовка .

6

Прикрепете beadboard на шперплата , използвайки лепило , като се гарантира мача на ръбове перфектно. Боя или боя на beadboard да съвпада с цвета на кант ивица , и се оставя да изсъхне.

7

Намерете шипове стени в рамките на областта, в която ще бъде разположен на таблата , и марки местоположението им с молив марка . Поставете таблата , където ще се монтира и направи слаб молив линия около него върху стената . Поставете таблата на една страна.

8

Използвайте нивелир , за да се направи хоризонтална линия по стената около 12 сантиметра от горната част на таблата . На тази линия , поставете 3-5 равномерно разпределени молив марка . Тези знаци показват къде да се позиционира съединителните картина монтажните скоби . Измерете и изготвят същите молив марка върху задната страна на таблата . Отделете всяка монтажна скоба в неговите две половини , винтове подходящи половини до стената , а след това на таблата . Повдигнете таблата в позиция на стената и промуши съединителните половини на монтажните скоби на място.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/home-decor/1019062899.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.