Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Как да кандидатстваме Дървени апликации на Metal Bed Frame

Дървени апликации , наричан също онлеи , също са посочени като натруфен . Gingerbread дизайни излетя през 1800 и са били голяма част от викториански дом декориране . Gingerbread има особен поглед към него , съчетаващ елегантен изработка с сложни дървени конструкции . Сега дървени апликации идват в проекти , вариращи от сложни за прост . Наред с богато украсен дизайн натруфен , за да мога да се апликации цветя , плодове или дори Fleur де Lys . На апликации може да се спазват различни повърхности, за да се добави нещо допълнително, за да обикновена мебел , но може да се наложи да се използва за всеки тип повърхност различни самозалепващи медиуми . Нещата ще трябва
Tools
телена четка
Cloth
Шкурка
Paint четка
маслена основа или меламин боя
латекс
Pencil
ролетка < Бразилски> Мека кърпичка
Silicone лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Вземете рамката на метал легло освен чрез развиване на болтовете и премахване на таблата и на таблата от рамката . < Бразилски>
2

Почистете рамката на леглото с телена четка и мека кърпа. Използвайте четката за проводник, за да остърже всички отломки , и кърпата за почистване на прах и мръсотия .


3

Sand цялото легло леко с шкурка. Това ще направи по -лесно за боята да се придържаме .

4

Paint леглото с четка боя и на маслена основа или меламин боя. Можете също така да използвате спрей боя . Използвайте два слоя боя за най-добри резултати. Докато рамката на леглото се изсушаване , боядисайте дървените апликации , използвайки латекс . Ако искате апликацията да се слее с металната рамка за малка промяна , да се използва за съпоставяне или допълващ цвят. Ако искате да имате апликацията се открояват , използвайте контрастен цвят . Оставете рамката на леглото и апликации да изсъхне в продължение на три до четири часа , преди да ги поставя върху рамката.

5

Mark , където бихте искали да се сложи всяка апликация върху рамката на леглото с молив . Използвайте линийка или ролетка , ако е необходимо за равно поставяне на апликации .

6

Нанесете тънък слой от силикон лепило на гърба на апликацията и го натиснете, за да се превърне маркирана върху рамката на леглото към който искате да я осигурят . Silicone лепило е добър избор, защото тя ще се придържа към дърво , така и метал. Normal лепило за дърво не ще проведе правилно към метал . Продължавайте да натискате апликацията за рамката на леглото в продължение на една минута , така че има време да се придържат . Позволете дървените апликации да изсъхне през нощта , преди да сглобите рамката на леглото .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/home-decor/1019062759.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.