Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Как да спечелим една Bi -кратно Door От Standard Door

A стандартна врата може да бъде превърната в дву -кратно врата с инсталирането на дву -кратни панти . Обикновено стандартната вратата трябва да бъде малко под половината от ширината на отвора на вратата , така че два или повече стандартни врати могат да бъдат свързани заедно, за да се откаже. Въпреки че е възможно да се намали голям твърд дървената врата на половина вертикално и се присъединят към нея с дву -кратни панти , това обикновено няма да изглежда подходящо, ако на вратата има някакъв дизайн на панела , като панелите вече няма да бъдат симетрични . Поради тази причина , отделни врати са избрани , които са достатъчно тесни, за да се поберат като двойка в отвора. Конвертиране на чифт стандартни врати в дву -кратно е толкова просто като инсталирате правилните скрепителни елементи за вашите сгъваеми system.Things ви е нужно
две врати
Wood скоби
Bi -кратни панти <Бразилски > отвертки
Bi -кратни релсови скрепителни MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете две стандартни врати в началото на всяка друга върху работната маса , с двете страни на пантите обърната към вас .

2

Подравнете ръбовете на вратите и стегнете двата края с дървени щипки .


3

Измерете височината на вратата и разделете на пет . Mark вашите пет секции на панта - страна на вратите с помощта на стрейт едж

4

Center. Панта върху марка , така че монтажната част на шарнира е плосък срещу страничните ръбове на врати. Привеждане на шарнира точно между и успоредно с височината на вратата . Завийте пантата на мястото си. Използвайте не секретни панти. Повторете за всяка панта .

5

Прикрепете водача в горната и долната част на вратата . Справочникът на дву -кратно варира в зависимост от производителя на вашия продукт. Обикновено , направляващите пистите в една песен , монтирани на горния и на пода. Следвайте указанията на производителя за монтиране на вашите сгъваеми водачи.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/home-decor/1019062603.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.