Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Подове и тавани >> Content

Какъв размер Area килим трябва да се използва в Какъв размер Room

? Килими могат да бъдат скъпи , големи изявления дизайн в стая или причудливи , игриви изявления закупени в големи магазини кутия или онлайн. Голяма площ килим често диктува декор стил на помещението , настроение и цветова схема , така че е важно да се гарантира правилното разположение и размер на килимчето си . След няколко лесни насоки, ще помогне да се избегнат дизайн бедствия. Размер на килимчето

Ако една черга е да се използва за цялата стая , стандартът е да остави 12 до 24 сантиметра от пода , изложени по периметъра на помещението. Традиционни или класически декор предполага по-голяма площ черга ; съвременен интериор ще се настанят по-малка черга .


формата на халища Черга

площ обикновено са с правоъгълна форма и са проектирани в " портрет " стил , с проектират вървят нагоре и надолу по дължината на килима. Ако килима се поставя в правоъгълна площ на пода , формата на портрет отговаря на формата на правоъгълна област.

Ако една площ килим е да окупират цялата застроена площ , формата му трябва да имитират формата на стая , така че ширината на изложен етаж около килима е последователна. Ако стаята е квадратна , килима трябва да бъде квадрат. Ако стаята е правоъгълна, килима трябва да бъде правоъгълна. В една стая двадесетфут с 20 фута чергата на площ трябва да бъде 16 фута от 16 фута . В една стая двадесетфут с 18 фута чергата на площ трябва да бъде 16 фута с 14 фута.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1019061448.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.