Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Faux Довършителни >> Content

Как да се изгради Secret Attic Door

прикриване таванска врата , за да го запазим в тайна , ще зависи в голяма степен от декора на помещението и строителството. Това е доста предизвикателна за да изтриете ръбовете на таванско врата монтирани на тавана , за да го отличава от околните плосък таван . Дори малки промени в цвета, формата или засенчване веднага ще разкрие скритата врата. Въпреки това, най-лесният начин да се скрие на вратата, е модел на репликация . С тази техника , не са изтриване очертанията на вратата на тавана - вие всъщност го репликира в останалата част от тавана , който ще го скрие дори докато седите в обикновена гледка. Нещата ще трябва
мярка Tape
Claw чук или малка врана бар
Wood леене ( достатъчно количество, за размера на тавана )
издухвани ноктите
Smoke детектор
Eye- болт <Бразилски > 3 -метрова въже MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

мярка размерите на вратата на тавана с мярката по лента.

2

Отстранете всички корнизи , че обгражда вратата . Внимателно използвайте чук или малка врана бар, и да се избегне увреждане на вратата на тавана или заобикалящата таван.


3 таван корнизи може да произвежда елегантен декоративен ефект , които не само ще скрие вратата на тавана , но ще създаде зашеметяващ външен вид

Construct декоративна решетка на формоване в целия таван , където всеки "кутия" е точно със същия размер като на формоване около вратата на тавана . Формуването може да бъде обикновен ленти от дърво или елегантно оформена - изборът е ваш. Дадо железопътния (известен също като " стол железопътен ") или легло корнизи може да изглежда най-добрите на тавана , но обсъди плановете си с вашия местен магазин за хардуер при избора на формоване.

4

Започнете изграждането на решетка от първия кадър вратата на тавана със заливка . Закрепете формоване на тавана на ноктите . Формуването трябва изцяло да прикрие празнината между вратата и тавана , но трябва да се уверите , че вратата на тавана има клирънс чрез формоване. След това инсталирайте отливането навън по тавана , което прави всяка "кутия" изглежда идентичен с " прозорец " заобикалящата вратата на тавана .

5

Отстранете всички хардуер ( копчета , дръжки въжета и т.н.), от вратата на тавана . Paint всеки хардуер, който не може да се отстрани ( т.е. панти ), за да се слее на хардуера в цвета на тавана. Ако вратата на тавана е просто един панел, който се изтласква нагоре и навън от пътя , вие сте готови . Ако вратата трябва да се издърпа надолу , преминете към следващата стъпка .

6 Не сваляйте функционираща детектор за дим . Той може да напусне дома си по-малко защитени.

вадете " смелостта " на детектор за дим . Направете колкото се много празно пространство във вътрешността на детектора , колкото е възможно , но да не увреждат никакви механизми , които държат капака затворен.

7

Mount празната дим детектор на вратата на тавана , центриран върху страната, противоположна на панти .

8

Пробийте око - болт през вътрешността на детектора и в таванската врата. Уверете се, че тя е здраво и седнал достатъчно дълбоко , че капакът на детектора може все пак близо .

9

Завържете въжето за око - болт и бобина въжето вътре в детектора. Затворете капака, за да се скрие на въжето.

10

Когато имате нужда да се откажа от вратата на тавана , отворете детектора и издърпайте надолу по въжето.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1019060211.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.