Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Облицовъчни материали и консумативи >> Content

Как да украсят Мантел С месингови свещници & Свещи

A камината осигурява празно платно по отношение на декорацията. Това вграден рафт предлага място за показване на декоративни елементи . Добавянето месингови свещници със свещи дава облика на една ера отмина и придава Old World обкръжение в една стая с камина. Изберете режим, който отива най-добре с вашите декоративни доставки. Инструкции

1

Поставете един свещник в центъра на камината е . Сложете един свещник от двете страни на камината . Ако имате три или повече , се простира на месингови свещници равномерно в целия камината .

2

Изберете цветове свещ за светилниците месинг , които съответстват или вървят добре с основните цветове намерени в мебели и аксесоари на помещението . Използвайте същите цветове свещи целия полицата за съгласуваност на външния вид .


3

Място други аксесоари между светилника от пиринч . Използвайте обекти, които са по-широки и не толкова висок, за да се постигне равнище на баланс и предотвратяване на района да бъдат залети от височина . Например , поставете широк керамичен съд в центъра на два месингови свещници .

4

Чаршаф плат бегач , който обхваща камината и виси малко над краищата да даде на площ малко цвят . Изберете плат цвят, който съответства на свещите .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/decorating-materials-supplies/1019059711.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.