Как да спечелим една Ставен Picture на стената

Ако ви харесва външния вид на панти фотографии и изкуство, тогава може да се чудите как можете да го сложите на показ на стената ви . Подпри панти произведение върху рафтове , които инсталирате на стената. Това работи особено добре, ако са с олекотен панти произведения на изкуството. Използвайте рафтове, които са предварително издълбани дупки на гърба на тях за лесни и бързи installation.Things ви е нужно
панти ( пантите трябва да бъдат по-малки или със същата ширина като границите на вашите кадри)
винтове <Бразилски> Отвертка
Ruler
Pencil
Level
Nails ( редовни или гипсокартон нокти в зависимост от материала, от вашата стена )
Hammer
рафтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Поставете двете парчета на произведения на изкуството в дървени рамки , идентични по размер на плоска работно място. Обърни ги . Измерва се широчината на страните на рамката . Това ще определи размера на пантите , които използвате. Ширината на панта трябва да бъде същата ширина като граници на рамката или по-малки .

2

Прикачване на панта в горната и долната част на стените на рамките , които трябва да бъдат страна по страна , с помощта на отвертка и винтове, които да пасват на отворите на пантите .


3

Включете рамките върна отново и да ги изправи . Те трябва да бъдат приложени заедно с пантите .

4

Поставете владетел срещу стената. Начертайте права линия директно върху стената с помощта на молив.

5

Поставете ниво срещу линията да се уверете, че линията е права и дори . Вие ще знаете , че линията е права и дори , като погледнете в средната циферблата на ниво. Балонът в циферблата трябва да се плува в средата.

6

Измерете разстоянието от дясно и левия бек страни на рафта по целия път към издълбани дупки на гърба на рафта. Нека да кажем , че това разстояние е 3 инча на всяка страна. Мярка 3 сантиметра от левия и десния край на линията на стената. Това е мястото, където можете да поставите вашите нокти . Имайте предвид, че ако вашите стени са направени от гипсокартон , а след това ще трябва да използвате гипсокартон нокти, които по същество са нокти , които приличат на винтове, вместо на редовните ноктите.

7

чук пирон във всеки 3 - инчов марка . Закачете шелф върху ноктите . Поставете панти снимката на рафта.