Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Облицовъчни материали и консумативи >> Content

Как да Украсете Използването Единственият страничен чаршафи през прозореца

Не е необходимо да се използва корнизи или тежки драперии да украсят вашите прозорци . Ги закичи успешно само с странични завеси е възможно , ако използвате правилните цветове и декорации . Странични завеси позволяват да се привлече вниманието към спираща дъха гледка извън голям прозорец или свеждане до минимум на района. Тежки или поръчкови драперии често са скъпи или трудна проекта да се мотае правилно . Използване само странични завеси ви дава възможност да се възползват максимално от площта в опростена manner.Things ви е нужно
декоративни корнизи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Инсталирайте декоративна завеса пръчка , която се простира отвъд странични завеси . Тези пръчки седят на стандартни окачени скоби , но добавят стил за лечение на прозореца. Те са много по-привлекателни със странични завеси от стандартния метален прът .

2

Добави странични завеси , които съответстват на тясно цвета на стените , ако не искате да се привлече вниманието към прозореца , но все още нужда от осветление от района. Наем 3

Hang странични завеси в един от цветовете акцент в стаята. Използвайте цвят, който не е със същия цвят като боята на стената . Това привлича окото към района и помага за привличане на вниманието към красива гледка . Друг вариант е да изберете завеси, пердета , които имат смели ивица на цвят на върха. Това създава илюзията за допълнително височина до прозореца чрез теглене на окото нагоре. Това е ефективен начин да се привлече вниманието към подробно короната формоване или изкуството над прозореца .

4

Добави романтична обжалване пред помещението чрез инсталиране на допълнителни дълги завеси , че локва на пода .
< Бразилски> 5

Mount окачени свещници или притежатели шал с куки от всяка страна на прозореца . Чаршаф завеса шал над куката с двата края, дори и залитна на различни височини , за да се създаде интерес. Примка шала около свещници завеса и връзване на хлабав възел е друг атрактивен начин да се използват тези като странични завеси .

6

Hang една камбанка или тесен гоблен от двете страни на прозореца, за да добавите интерес и текстура . Това създава облика на драперии , без по-голямата част и хардуера.

7

Използвайте декоративни вратовръзка гръб за странични завеси . Ако стаята съдържа кънтри стил , пухкави лъкове са подходящи или канапи с чифт боядисани дървени сърца или други декорации , прикрепени . Пискюли и много други видове вратовръзка гръб са на разположение , за да подобри всеки стил декор.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/decorating-materials-supplies/1019059504.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.