Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Decorating Colors & Patterns >> Content

Как да Paint Цветове за откриване на Brown Sofa

A кафяв диван е благословия в прикриване , когато става въпрос за вътрешно обзавеждане . Браун може да изглежда скучно и нормално, но в ръцете на талантлив декоратор , кафяв диван може да се превърне в добра възможност за създаване на сложни цветова схема. Тъй като много от мебелите са изработени от естествен завършек кафяво дърво или иначе , кафяв диван може да се използва за засилване на силен кафяв цвят в интериорния дизайн на помещението . Следващата стъпка към създаването на своя цветова схема е да изберете най-подходящия боя за стените . Цветът на стените и цвета на дивана ще комбинират, за да направите вашия палитра , от която ще бъдат изведени всички други цветове в стаята. Нещата ще трябва
Paint проби в
Покажи повече инструкции

1

Изберете от тъмни цветове за стените в по-голяма стая . В една голяма стая с покачващите тавани и големи прозорци , богат , дълбок цвят като червено , ще се направи топла и интимна обстановка . Други тъмни цветови решения включват тъмно зелено за един земен цветова схема и флот за една по- сериозна, възрастен цветова схема. Може да се помисли тъмно кафяво , както и, но твърде много кафяво в стаята може да започне да стане скучна с течение на времето .

2

Изберете от светли цветове за стените в по-малка стая или в една стая, която doesn ' т имат много достъп до дневна светлина. Цвят на избор в тази категория могат да включват злато , градински чай зелено или сиво синьо. Избягвайте предвидими цветове като сметана или бяло , за да не стане скучен.


3

покупка проби от любимите си избор на цвят . Paint пробите на стената над дивана в големи площади, рамо до рамо , така че можете да ги сравните .

4

Виж проби боя по различно време на деня и нощта , във всички различни качества на светлината , за да реши кой цвят е най-добре за вас.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1019058429.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.