Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Покривки Styles >> Content

Lighthouse Баня Decor

За морски изглед, който е неподвластен на времето , опитайте фарове . Тези маяци на светлината представляват безопасност , така че не е чудно , че много собственици на жилища , като ги има в домовете си. От цветовете , които избирате за видовете структури искате да покажете , украсили вашата баня с фарове може да бъде забавно проект. Започнете с конкретна картина или фар в ума и дръпнете различни обекти заедно за единна визия. Цветове на MarketBook.bg

Colors за тази баня трябва да бъде смел и светъл . Върви с традиционните цветове ще намерите на фарове да се направи въздействие. Червено, синьо, жълто и бяло са приятни и можете да намерите много аксесоари, които да носят тези цветове в стаята си. Можете да изберете червено, черно и бяло палитра за по- драматичен вид или можете да отидете със синьо , жълто и бяло за по- ефирни и непринудена атмосфера. Покажи кърпи , дозатори и свещи , които подчертават темата .


Обзавеждане

Износени дърво и бяла плетена са приятни с фар -тематични бани. Вие може да искате да се постави в затруднено положение бяло стелажи единица на стената, за да съхранявате кърпи и други предмети. White ракита добавя светъл и просторен вид на помещението.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1019058119.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.