Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Покривки Styles >> Content

Как да украсят платформа на върха на стълбите

Малката платформа на върха на стълбите може да изглежда като лесно място да хвърля пране преди да е сортирана, обувки, които са направени да бъдат носени и раници , които са малко прекалено тежък. За съжаление , идеалното местоположение на тази платформа го прави универсален за битови предмети ; без подходящи грижи и декор , платформата може да се превърне в бедствие област . С внимателно обмисляне на това как искате вашата платформа, за да изглежда , можете да трансформирате този разхвърлян кътче в една област, която е подредена и изискан . Нещата ще трябва
Paint
Живопис доставки
Таблица
Кошница
стена завесите на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Премахнете всички постоянни елементи от вашата платформа . Неща като вестници , списания, ключове за кола , обувки, чанти книги и кошове за пране нямат място за вашата платформа . Сложете тези предмети далеч и изчистете всички остатъци от елементарно , така че вашата платформа ще бъде чист и свободен , за да украсят .

2

Боядисайте стените зад вашата платформа с различен цвят от останалата част на стените . Клон и изберете нещо, което допълва останалата част от стените си , все още се откроява за посетители . Например , ако всички ваши стени са бежово, боя стена вашата платформа е синьо или зелено.


3

Поставете една малка масичка или шкафче в горната част на вашата платформа с кошница отгоре. Използвайте тази кошница за елементи, които неминуемо ще се окажете в горната част на вашите стълби дали ги искате или не. Например , дъщеря ви може да има навика да хвърлят бележки от учителя си на пода . Сега тя може да се използва коша вместо .

4

Hang интересно произведение по стените зад платформата. Вашият стена вече ще се открояват , тъй като тя е с различен цвят , но установи своята изтънченост чрез творчески декор. Избягвайте традиционен семеен портрет , а вместо това да изберат за любима колекция от пощенски картички , декорирани чинии , вашата колекция лъжица, една картина , създадена от местен художник или дори в рамка на картата .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1019057753.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.