Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Покривки Styles >> Content

Рустик Lodge Stenciling Идеи

Рустик и планински хижи имат декор , че често се отразява на регионите, в които те са изградени . Шаблони дават акценти области на хижата и ще помогне донесе чувство на дивата природа и комфорт. Шаблони са най-често се използват, за да помогне изведат естествения поток от стаите в хижата. Тъй де е субективно , различни вкусове и теми са възможни с шаблони . Шаблони са налични в разнообразие от стилове, или ако предпочитате потребителски усещане , да ги изрежат себе си с помощта на твърд , плакат борда стил картон, полезност нож и дъска за рязане . Кухни

Кухните са една стая хора естествено гравитират към , и един селски хижа не е изключение. Ароматът на прясно сварено кафе и пресни кифлички сутринта направи кухнята място, където да отида, когато за първи път или гостите ви събудят . Използвайте шаблони за шкафове или вашия етаж . Ако имате хижа в твърда дървесина североизток , използвайте шаблони на бандити , черна мечка , лос или елен , вървят по един на кабинета център. Ако искате да добавите контраст с дървени стени , използвайте бели шкафове и шаблони черно- бял checkerboards по ръбовете .


Living Room

A хол често включва голяма камина с манто , библиотечка и удобни мебели центриран около масички за кафе или развлекателни центрове . Възползвайте се от потока на камината и използвайте шаблони скромни по ръба или на Огнеупорните тухли . Често, най-добре е да се даде възможност на камината да бъдат основният фокус на стаята, така че продължавайте да шаблони повече като акценти , а не основен фокус . Един подходящ шаблон акцент е шаблон , който имитира дърво кора . Използвайте тези на огнеупорна тухла да симулира дърво рамкиране на камина зидарията .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1019057740.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.