Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Покривки Styles >> Content

Украса предизвикателства пред развитието на Hockey - Тематични Boys ' Room

Преодоляване на предизвикателствата , представени от момчета желание за хокей -тематични стая ви позволява да остане в рамките на бюджета , докато създавате приятна място за наслада на любимия спорт. За вентилатора на хокей, заобиколена от декор , която почита спорта те се радват да бъде вълнуващо или релаксиращ . За декоратор на стаята, тя може да бъде предизвикателство . Останете в рамките на бюджета и възможност с няколко полезни съвети и напътствия . The Floor

Едно от първите предизвикателства на създаване на хокей -тематични стая е на пода. За футбол , закрит /открит килими прави фалшив равнопоставеност. За баскетбол, дървения под прави съда. За хокей, лед ефект трябва да бъде повторен . Докато лед не е жизнеспособна опция за пода , някои визуални имитации са . Ако подът е от бетон , се откажат от допълнителен паркет и го боя лъскава бяла . Добави червени линии, за да направи пързалка игра. Shiny бял теракот и балатум са също опции, за да даде на външния вид на лед на пода .


Мебели

Избор на мебели, за да съответства на тема хокей е предизвикателство за някои. Традиционните скринове , сандъци и столове влязоха в сблъсъци с темата . Вместо това, използвайте шкафчета и пейки . Покупка няколко шкафчета да се създаде ред в залата, където скринове и ракли обикновено отиват . Paint или покупка шкафчетата в любимите цветове на екипа на момчетата . A дървена пейка боядисани да съответства замества редовните столове за сядане. Използвайте легла единичен размер, без табла . Сложете един гол нетно около главата на леглото , така че те вкара гол всеки път, когато легне да спи . Продажба и Наем Стени

Много професионални екипи за хокей имат официален екип тапети и граници на разположение за декорация за стена . Ако отидете този маршрут, обикновени бели стени са достатъчни. Ако това не се вписва в бюджета , боядисване на стените, за да отговарят на стаята се превръща в предизвикателство . Тъмни цветове на екипа биха могли да забавят появата на стаята. Вместо това отиде за вторично цвят на отбора и добавете акценти. Например , ако един отбор има кралско синьо и бяло , боядисайте стените в бяло и отрежете с кралско синьо около тавана , прозорците и стол релсата . Ако е възможно , поставете стенопис върху една стена.


Включващи съоръжения,

някои спортни съоръжения е свързана с хокей. Pucks , пръчки и кънки за лед се признават парчета на спорта. Използването на тези парчета като декорация може да бъде предизвикателство . Вместо да ги държахме в групите на стената , да ги включат в стаята. Използвайте стикове като корнизи . Покрийте с нощно шкафче или настолен компютър с шайби , като ги лепене рамо до рамо , за да се създаде цялостна повърхност. Издърпайте хокейна фланелка на гърба на прав - назад бюро стол, за да направи кавър , или да го направи в една възглавница с пълнеж и зашиване на врата , ръкавите и долната част.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1019057664.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.