Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Покривки Styles >> Content

Как да се подредят печени Lace Прозорец Процедури

Lace прозорец лечения , като се отделя по- мек и романтичен поглед към една стая , понякога може да бъде твърде отвесни да даде достатъчно уединение. Ако ви харесва външния вид на дантелени завеси , но искате външния вид на традиционните , по-тежки завеси , по-тежко подплата зашити зад дантелата ще направи завесата по- непрозрачна , но все още показват ефекта дантелен от вътрешността на стаята. Изберете платове леки памучни да се подредят дантелени завеси, или ефирна материя , за да добавите допълнително дебелина , без да блокира светлината. Когато имате дантела завеса с печени ръба , можете или да включи раковини в лигавицата , или да направите лигавицата право в долния край . Нещата ще трябва
Хастар плат
Tape мярка
тебешир Ножици
Pins
Tailor или пере маркер
Шевни машини MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Измерете вашия дантела завеса за ширина и капка . Измерете надолу към дъното на миди , ако искате вашата облицовка също да има миди . Измерете надолу до върха на миди , ако вашата облицовка ще приключи над миди дантела .

2

Нарежете си подплата плат с размерите на дантелени завеси , добавяйки, 1 инч до измерването на спад и 2 инча за измерване на ширината .


3

Pin страничните ръбове на покривния материал съгласно с 1/2 инча , а след това 1/2 инча отново към грешната страна на плата . Стич страничните полите до neaten ръбовете.

4

Завъртете горния край на плата с подплата под към грешната страна от един инч и Стич да neaten горния ръб .

5

Поставете двата слоя плат върху плоска повърхност с дантела завесата на върха на лигавицата . Препокрийте лигавицата с дантела в горната част , така че ръба на лигавицата е на нивото на дъното на подгъва по протежение на върха на дантелата . Line нагоре по стените на двете материи.

6

проследи очертанията на дантела ръба на печени върху тъканта на лигавицата . Използвайте тебешир шивач или пере маркер.

7

Lay дантела завеса апартамента на по голяма повърхност , дясната страна нагоре . Поставете тъканта на лигавицата в горната част на дантелата , дясната страна надолу , като нагласите на миди . Pin двете материи заедно по страничните ръбове . В горната част на подплатата трябва да бъде точно под ръба на върха на дантелата .

8

Зашийте страничните шевове на двете материи заедно на шевната машина , оставяйки 1/2-inch шев надбавка .

9

Завъртете облицована завесата десния изход , а след бод на върха на лигавицата на дантелата по протежение на съществуваща по-ниска линия на шевове на подгъва. Зашийте единствено по протежение на правите страни не , по печен ръба.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1019008939.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.