Partylite Свещ Идеи

PartyLite свещи могат да създадат един прост , елегантен централният за PartyLite партии и , както и елегантни вечери. Те могат да светне една нощ, когато висеше от гроздови беседки и дървета или трансформиране на алеята или път с хартиена торба осветителни тела. Partylite свещи са много достъпни и могат да създават драматичен осветление.
Свещ Идеи

Не изхвърляйте вашите конфитюр и желе буркани. Вместо да ги използвате, за да държи PartyLite чаени свещи и ги обесим на открито от вашия двор чадъри или клоните на дърветата . За да направите свещник , изчисти си буркан . Вземете тънко парче медна жица и увийте около ръба на буркана и обрат . Използвайки вече парче разгънатата двете страни на буркана създаването на линия за обесване. Дръж през нощта под открито си дървета и да гледате на светлина блясък от тел и стъклото. Помислете за ароматизирани PartyLite чаени свещи , които идват в шербет вкусове , включително ананас - кокос, маракуя , папая . Вашият открит вътрешен двор ще мирише вкусно.

Ако имате вода , можете да създадете красива местност за плаващи свещи. Използвайки елементи от около дома си , като чаши за вино и цветни вази ще осигури атрактивна контейнер да плаваш си PartyLite гаф свещи. Добавете оцветител за храна във водата за допълнително цвят и драма. Съберете няколко големи листа и се поставят в горната част на контейнера, за да държи свещ . Това ще добави цвят към вашето творение . Ако искате да създадете драматичен центърът , добавете микс от лимони и зелени лимони с висок цилиндричен вази пълни с вода . Поставете PartyLite мътнини на върха и имате атрактивен централен елемент .

Друг лесен идея свещ е да се използват лимони като оброчни . Нарежете лимона на половина по дължина и кухи кожата и сок напускане на лимонова кора . Поставете един от най- колоритните оброчни свещи от вземане на проби PartyLite във вътрешността на лимон половина . Поставете ги на масата , когато имате гости над или извън него за градинско парти . Когато свети, аромата на лимони ще плаващите чрез вашия дом. Опитайте се да използвате мандарини и лимони , както добре.

За показване на вечеря , опитайте се прави хартия чанта осветителни тела. Те са красиви , когато свети, и може да бъде поставен на маса или каскадни до драйв- начин или стълбище. За да направите светила , вземете бяла чанта хартия и лепило върху покривчици от вътрешната страна на чантата. Когато свети , моделът ще блесне торбата създава красив дизайн .
<Р> Фото - панти свещ рамки е въображение и красив начин не само да покаже любимите си снимки , но ще създадат красива Centerpieces на вечеря . Тъй като рамката се панти , просто увийте три снимки по оброчни PartyLite . Светлината от свещта ще светне на снимката . Уверете се, че снимките са отпечатани върху пергамент хартия, която е прозрачна под светлината на свещи .

Как да се обратно на вентилатор на тавана за Winter

Хората работят вентилатори , за да запазите готино и по-ниски разходи за кондициониране на въздуха по време на дългите , горещи кучета дни на лятото, но на циркулационни помпи върти, може да помогне д

Περισσότερα >
Лесни тапициране Идеи

Една стара мебел печалби нов живот с нови лечения тапицерия. Но не всеки има умения и /или пари, за да ре- тапициране своето обзавеждане . Има много начини да се бои, че старата пейка , стол, табла ил

Περισσότερα >