Как да си направим урагана плаващи свещи Floral Centerpieces

Hurricane плаващи свещи флорални Centerpieces са евтини и лесно да се направи , и да добавите драматичен елемент напълно подходящ за специални събития като сватби за вечерни партита . Те са също така лесно да се адаптира към всяка схема за декор, като изберете вид , аромат и цвят на плаващи свещи , както и цветен схемата, за да отговаря на вашия личен стил. Тези централни фигури са с ниска поддръжка , да вземе само няколко минути , за да се изгради и изисква само няколко доставки лесно достъпни в търговски и занаятчийски дюкяни и чрез масовите търговци ; най-доброто от всичко , което вече може да има много от тези доставки в собствения си дом .
което ви е нужно
урагана вази
Water
Плаващи свещи

декорации
Цветя ( реална или изкуствена )

Инструкции
1

Измийте вазите ураган и ги напълнете с вода. Важно е да ги изпере , дори ако те са нови, като следи от прах и отпечатъци от пръсти могат да бъдат по-ясни , след като свещи светят Експериментирайте с различни нива на водата във вазите да създадете мулти-диференцирани в сила , след като свещите са поставени вътре.

2

поставяйте тежки детайли в долната част на вазите . За официално събитие , стъклени мъниста и камъни придават блясък ; малки , гладки скали допринасят по- нисък ключ , естествен елемент . Marbles са забавно докосване за детски парти ; пясък и раковини работят за плаж тема събитие . За последното , добавете пясък преди да се добави вода и я оставете да престои няколко часа, за пясъка, за да се утаи. Световния съюз 3

Сложи плаващи свещи във вода напълнена ураган вазата на . Не поставяйте твърде много във всяка ваза - уверете се, че свещите имат достатъчно място да плуват , да се създаде леко движещи се точки светлина . Изберете свещи в цветове и аромати , които допълват Вашия интериор. Бяла роза с форма на плаващи свещи работят добре за сватба , кръгли ; ябълка с аромат на свещи, за вечеря на благодарността ; бебе -син , мида -образна свещи допълват плаж -тематични партия.

4

Добавяне на няколко цветя глави към водата , което им позволява да плуват сред свещите . Изберете цветя, които ще лежат неподвижно на водата , като рози или маргаритки , за да се предотврати греши венчелистчета от запалване .

5

Подредете ураган вази на масата , като внимавате да не се плискат във водата на масата. Равномерно тях пространство на дълга маса , или да ги група в центъра на кръгла маса за създаване на пенливо фокусна точка.

6

Запалете свещите , точно преди началото на събитието. Плаващ често свещите горят бързо, защото те са сравнително малки ; вие не искате те да губят своята магия преди събитието е приключила.

Как да инсталирате тавана вентилатор Speed ​​Control Switch

Когато пролетта дава път на лятото , дните стават по-дълги и по-горещо ... . Един от най- ефективните начини да запази самообладание е да използвате вашия вентилатор на тавана , вместо да си централна

Περισσότερα >
Как да се дублира Антични играчи

Симулиране износване е ключът към дублира античен финиш върху елемент на мебели или обект. С течение на времето , бои и покрития търкат изключване на върховете докато боята или покритието остава неп

Περισσότερα >