Как да се идентифицират Fiesta Backstamps

The Омир Laughlin Китай Дружеството на West Virginia произвежда Fiestaware , с Фредерик Hurten Rhead проектирането на първия набор от Fiestaware през 1936 г. Тази линия на Китай разполага с голямо разнообразие от парчета и смели цветове. . Той е един от най- събират форми на Китай в целия свят . казва HL China.com . на официалния уебсайт за Fiestaware . Инструкции

1

разгледа backstamp . An backstamp мастило обикновено е индикация , че парчето е ново и отпечатана backstamp индикация , че е стар .

2

Stare внимателно в "F" в " Фиеста " печат. Ако " F " малки букви и е свързан с всички останали буквите в думата , на парче е най-вероятно реколта . Ако има линия в " F " то най-вероятно е направена, след 1986 година. Ако " F " е главна буква, а ъгловата , това е част от текущата Fiestaware .


3

Turn парчето свърши. Виж отпечатъка Fiesta или печатът с мастило. Ако всички букви са с малки букви , парчето сервизче е най-вероятно реколта .

4

Погледнете логото. Ако буквите на "Фиеста " са главни , елементът е вероятно ново. Ако видите думи като " истински " или " олово " можете да бъдете почти сигурни, че търсите в един нов елемент.

5

вземе окончателно поглед. Ако видите думата " Fiesta " в кръгова шарени backstamp с " HLC USA " парчето е най-вероятно стар .

Как да се замени Stripped Couplers в Genie гаражна врата отваряне

Genie отваряне на гаражна врата работят с железопътна разклонител , която придава на железопътната сглобяването на мотора главата. Ако гаражната врата срещне препятствие , железопътната съединителя се

Περισσότερα >
Как да спечелим една масичка за кафе От Door

С малко зор и въображение , врата да се превърне в масичка за кафе. Масивна врата ядро е най-добре , тъй като ще бъде по-здрави и сте спечелили ' тона са попълнят или скриване на кухия край , сле

Περισσότερα >