Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Art & Аксесоари за дома >> Content

Как да се определи пречупени Dish

Има много причини за ремонт ястия , ако те са пречупени , вместо да ги хвърлят вън . Китай може да бъде скъпо и колекционери на фин порцелан знаят, че броя в своите колекции могат да бъдат незаменими . Също така, някои хора намират сантиментална стойност в своите ястия , особено ако те ги наследили от любим човек и искат да ги запазят за толкова дълго, колкото е възможно. Ремонт убождания и удари в ястия често е по-малко скъпо , отколкото купуват изцяло нови ястия , въпреки че това може да отнеме време и усилия. Нещата ще трябва
памучен тампон или памучен тампон
Триенето алкохол
Toothpick
Clear сушене епоксидна
Oil боя
Extra фина шкурка
Glaze
пернат боя четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Почистете надрязан областта на антената чрез накисване памук в спирт. Ако Ник е много малък , използвайте памучен тампон, потопен в алкохол . Потупате внимателно, така че да не правите критичния по-зле

2

Смесете много малко количество масло на базата на боя и епоксидна . ; не добавите твърде много боя . Сместа трябва да бъде кремаво , не водниста . Боята петролна основа, трябва да съвпада с цвета на зоната, която трябва да попълните . Потопете клечка за зъби в сместа и да го прилага внимателно, за да налучка в блюдото . Нека боята и епоксидна плънката изсъхне през нощта.


3

Докоснете плънката да бъде сигурен, че е суха . Ако тя все още е лош вкус , я оставяйте да изсъхне в продължение на още няколко часа . Ако тя е суха, премахнете излишните пълнител с фина шкурка . Не търкайте толкова силно, че можете да надраскат или премахнете всички пълнежа. Можете също така да използвате шкурка, за да се образува пълнител във формата , който искате.

4

Добави глазура с пухкава четка боя. Глазурата трябва да бъде нанесено тънко . Нека да изсъхне в продължение на още няколко часа, освен ако указанията на остъкляване показват друго.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1019057279.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.