Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Art & Аксесоари за дома >> Content

Факти за Хазяи

Хазяи в по-ранни времена бяха буквално господари ; те собственост имения и обширни земи по една феодална система и се оставя селяните да живеят на земята в замяна на трудови услуги. Сега те притежават жилища , апартаменти и етажната собственост като бизнес и се регулират от държавни и федерални закони. Тези закони са били въведени, за да се защитят правата на наемодателя и наемателя. Кредитните Проверки за Наематели

наемодател, който има имот под наем , ще гледат на кредитен рейтинг потенциален наемател да определи стабилна и предсказуема наемател. Наемателите с кредитни доклади , които показват последователност в заем плащания , стабилност на работа и последователна история плащане са добри потенциални наематели за наемодател . При наемане на имот , наемодателите искат да са сигурни, че наемателят може да си позволи наема и е в състояние да плаща наема на време. Тази информация идва срещу провеждането на кредитна проверка, за да намерят наематели , които са финансово стабилни и могат да се справят финансови задължения.


Наемател Изгонване

С цел да изгони наемател , на наемодател трябва да първо законно прекрати договора за наем , а след това да подаде съдебен иск изгонване . Първата стъпка в този процес е да се даде на наемателя писмено съобщение, посочващо причината за прекратяване на договора . Например , наемодател може да задам един наемател да напусне , ако договорът за наем има клауза за не- домашни любимци, а наемателят има домашен любимец, котка или куче. След получаване на уведомлението , ако наемателят отказва да се премести или да се отърве от животното , а след това на собственика на земята може да подаде съдебен иск изгонване със съдилищата .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1019057278.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.