Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Art & Аксесоари за дома >> Content

Metal Vs. Pyrex

Brownies , бисквити, сладкиши , пица и други вкусни храни често се пекат във фурната. Две общи избори в печене са метални тигани и стъкло Pyrex . Определяне дали да се използва метал или Pyrex зависи от вида на храната, която сте печене и лични предпочитания. И двата вида Bakeware имат предимства и недостатъци , и вие не може да се поставя етикет един вид като най-добре подхожда за всички печене нужди. Метални тигани

Метални тави идват в разнообразни размери , видове и стилове, за да отговарят на всеки печене нужди и лични предпочитания . А броят на оформени тигани , като например кръгли, квадратни и правоъгълни , настанят различни нужди за готвене . Други, като Bundt тигани, са създадени за печене на определена храна . Алуминий, незалепващо покритие метал, неръждаема стомана , изолирана стомана и консерви стомана са материали, използвани при вземането на метални тави . Използването рецепта - препоръчителния размер на тиган и вида кулминира в по-добро - печени храни.


Стъкло Pyrex

огнеупорно стъкло за печене е на разположение в масив от размери , отговарящи асорти печене нуждае. Тави с лесен за хващане дръжки направи дърпа ястия от фурната лесна задача . Форма прилепнали пластмасови капаци позволяват готвят - и - да служи ястия, които лесно излизат от печене , за да служи , и на последно място в хладилника за съхранение. Резултати Тази употреба една чиния в спестяване на време , прекарано в почистване . Pyrex ястия могат да бъдат използвани и за претопляне остатъците в микровълнови фурни.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1019057277.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.