Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Art & Аксесоари за дома >> Content

Как да шаблон на Silhouette на Pillow

Когато не планирате да пребоядисвам вашия дом, можете да се окажете харчите много пари за нови аксесоари у дома, като хвърлят възглавници . Едно от решенията е да се промени на възглавниците , които вече притежават , за да изглеждат свежи и нови отново. Например , да се прилага по поръчка шаблони силуети върху своя хвърлят възглавници, за да ги прави да изглеждат по- артистичен и творчески . Можете да направите силует възглавници използване на материали , които можете да намерите на всички изкуства и занаяти магазин. Нещата ще трябва
Vellum лист , тежка категория
Art лента
председател
Lamp
Wax молив
Matte дъска за рязане
Pen нож
Спондж четка
Fabric боя на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Tape 12- инчов квадратен лист от тежка категория пергамент върху стената с помощта на изкуството лента, която може да се прилага и отстранява , без да оставя следи по нея . Позиционирайте пергамент около 40 сантиметра от земята .

2

Поставете един стол в предната част на пергамент и помолете приятел или член на семейството да седне на стола и да се обърнат настрани.
<Бразилски >
3

Поставете лампата в предната част на стола , който ще хвърли сянка силует на вашия приятел или член на семейството на лицето върху пергамент .

4

проследи очертанията на силуета върху пергамент с помощта на молив восък.

5

Извадете пергамент и лентата от стената , след това поставете върху пергамент лист матова дъска за рязане .

6

Изрежете около начертаните линии с помощта на писалка нож , след това извадете целия интериор , за да създадете силует шаблон .

7

Tape на пергамент шаблон върху хвърлят възглавница с помощта на изкуството лента.

8 < стр. > Герб на върха на четката гъба с плат боя , след това докоснете четката гъба върху пергамент шаблон . Попълнете шаблона равномерно с тънък слой от плат боя.

9

Извадете шаблона и изкуство лентата , след това се оставя залепен силует да изсъхнат на въздух в продължение на 1 час.

<Бразилски >


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1019056846.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.