Как да Прикрепете Стъклени Бравите на вратите да Wood

Стъклени дръжките на вратите са често срещани в нови къщи от края на Първата световна война до началото на 1950-те години , когато стилове променили и модерни метали бяха повече на мода . Ако сте достатъчно късмет днес, за да намерите някои стъклени дръжки в магазин спестовност или антикварен магазин , имате суровини за атрактивна портманто или дори титуляр на бижута. Намерете или закупи декоративен парче дърво за подкрепата и можете да демонстрирате своите антични находка , докато създавате полезни парче декор. Нещата ще трябва
дървена дъска или плака
болтове
Ролетка
Pencil
Пробийте
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Вземи си дръжките на вратите на магазин за хардуер . Изпробвайте различни болтове , за да намерите правилния размер да се поберат в интериора на копчето . Покупка един болт за всяко копче .

2

Измерете ширината на дървената част . Разделете това измерване на равни количества , в зависимост от броя на дръжките на вратите , които имате. Добавете едно повече от броя на бутоните . Ако използвате четири копчета , например, се разделят на борда на пет равни части.


3

Измерете височината на дъската. Намерете точката на половината от височината на борда и марки линия повсеместно да покаже средата. Mark точка на борда на всеки разграничителна линия, която изчислява за ширината . Трябва да има една точка за всяка дръжка на врата .

4

Пробийте дупка малко по-голям , отколкото на болтовете при всяка отбелязана кътче на дъската .

5

Плъзнете един болт през дупка с главата на болта на задната страна на платката . Вкарайте върха на болта в първия дръжката на вратата . Затегнете копчето , като го завиете към болта . Задръжте копчето и да направи последните няколко завои с отвертката в болта на гърба на дъската.

6

Прикрепете останалата част от копчетата на борда по същия начин . Дръж се на борда на стената , като се прибави всякакъв вид куки или хардуер направена за дървесни плочи или рамки за картини .

Мога ли да се сложи Rooftop AC Unit На партерния

? Централен климатик единици за дома са като кутия устройства обикновено са инсталирани на земята. Дяловете се наричат ​​ сплит - система единици , тъй като извън кутията , наречен кондензатор работ

Περισσότερα >
Как да се Gold Leaf настолна

Как да Gold Leaf настолна . Gold листа ще превърне всяка маса в царствен повърхност годни за кралица. Има много различни видове листа - тъканни - тънки листове от метал - които можете да закупите на и

Περισσότερα >