Как да се свържете с Front Loading Сушилня

фронтално зареждане сушилни за дрехи са на разположение в газови и електрически модели , всеки от които се свързва по различен начин в пералното помещение . Газови сушилни използват стандартен електрически уред кабел осигурява мощност за системата на подпалвач . И двата вида да използват 4-инчов отдушник маркуч свързване към стандартен перално помещение обезвъздушаване . Свързване на тези уреди с общи ръчни инструменти спестява пари за услугата. Нещата ще трябва
Vent маркуч и две скоби
отвертка
газ тръба уплътнител
Регулируем гаечен ключ
Течен сапун и вода
Bucket Имоти: стара парцали

Покажи повече инструкции
Свързване сушилнята Vent

1

Плъзнете скобата над всеки край на маркуча за вентилация.

2

Push един отворен край на маркуча върху тръба на задната сушилнята , а след това плъзнете скобата над маркуча върху тръбата. Затегнете винта на скобата с отвертката .


3

Поставете другия край на маркуча към тръбата в стената на перално помещение и затегнете винта на скобата .

<Бразилски> Electric Сушилня Hook Up

4

Line до лопатките на захранващия кабел със слотовете на гнездото за захранване на кръг и натиснете инча

5

Включете уреда с гърба изправен стената и пързалка до желаната позиция . Погледни над гърба на уреда , като се уверите, маркуча за обезвъздушаване не е премазан между стената и гърба на сушилнята.

6

Завъртете фута в четири долни ъгли обратно на часовниковата стрелка , докато всеки преси здраво към пода. Тези нива на уреда предотвратяване сушилнята от рока или разклащане по време на цикъл .


Gas сушилня Hook Up

7

Нанесете газопровод уплътнител от бутилката до връзката с резба на края на маркуча сешоар газ.

8

Плъзнете съединителя на края на газовата линия в пералното помещение над резбования сешоар маркуча покрита с лепило . Завъртете съединителя по часовниковата стрелка с ръка го затягане . Завърши запечатване на връзката с четвърт оборот с помощта на регулируем гаечен ключ .

9

Отворете основния газопровод клапан чрез завъртане на дръжката на клапана , така че да е успоредна с линията .

10

Смесете течен сапун и вода в кофа и натиснете стар парцал в пяната . Капково някои от сапунената вода от парцала върху връзката на газ и за плюене мехурчета изглежда . Ако видите такива, това означава, че теч . Изключете газта и повторете връзката , ако е необходимо .

11

включите захранващия кабел в стандартен контакт ще завърши инсталацията .

Как да премахнете горната кошница Pins От съдомиялни

горната кошница щифтовете на миялна машина спират багажник , когато е напълно разгънат на слайдовете за товарене или разтоварване на ястия. Това предотвратява багажник от трясък на пода или на върха н

Περισσότερα >
Как да направим един рога Герб Rack

Антлърс могат да направят за много интересни закачалки . Ако имате няколко еленови рога , разположена около , или сте си купили някои по интернет , сложете ги да използват добре , докато ги показва въ

Περισσότερα >