Как да се измери с мултицет Приемственост в сушилня

A мултицет е полезен инструмент за тестване на електрически кабели и вериги в уреди като сешоар. Чрез тестване на отделни компоненти , мултицет ви дава възможност да се изолират проблем в уреда бързо , спестявайки време на ремонта. Проверка на двигателя и нагревателен елемент в сушилня с мултицет да се определи дали е налице прекъсване в непрекъснатост на веригата , което показва изгорял елемент или счупени телени четки в електрическия мотор . Тестовете отнеме само няколко секунди . Нещата ще трябва
Nut шофьор
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Завъртете контрола за избор на мултицет да се провери за ома.
<Бразилски> 2

извадете захранващия кабел на сушилнята от контакта на стената . Издърпайте уреда напред в стаята и се обърнат да достигне задния капак .


3

Извадете болтовете на задния капак с драйвера на гайка . Плъзнете капака по захранващия кабел и се опре на една страна на уреда. Нагревателят е от лявата страна в метална cannister .

4

Извадете винтовете , държащи cannister към скобата отдолу. Издърпайте cannister направо да изключите нагревателя .

5

Докоснете два жични жезлите на мултицет на две електрически контакти на нагревателен елемент . Контактите стърчат от отворения край на cannister . Един безкраен или нула четене означава елемент е дефектен.

6

Извадете винтовете в страните на панела на удар в предната част на уреда , с помощта на отвертка . Издърпайте надолу върху панела и върха под ъгъл да се премахне. Моторът сега се вижда на дясната страна.

7

Докоснете два мултиметър жезлите на двата терминала на върха или отстрани на двигателя , където проводниците се свързват . Използвайте клемите за черни и бели жици . Ако не съществува четене или на дисплея мига безкрайно , моторът е лошо.

Как да се замени Окачване Springs на Кенмор Elite Front Load

Кенмор предно натоварване шайби имат вана , която е настроена на едната си страна . Ваната агитира напред и назад по време на прането . За да се предотврати ваната от разклащане твърде много време на

Περισσότερα >
Как да се изгради една стара маса

A класически маса ферма има селски , почти недовършена усещане , което показва и на износването на честа употреба. За да получите тази стара селска къща усещане вие ще искате да се изгради една маса ф

Περισσότερα >