Admiral Сушилня Overheats & Има да се охлади

Без добре функциониращ сушилня трябва някога да е толкова горещо , че прегрява и трябва да се охлади , включително Admiral . Ако вашият адмирал сешоар прегрява дори веднъж , спрете да го използвате и отстраняване на неговите въпроси за отопление. Ако продължите да използвате сушилня , че прегрява може да доведе до пожар, който несъмнено ще съсипе сушилня , и би могла да се разпространи и в дома ви и да причини допълнителни щети . Lint Изпълнен Vent Line и изпускателна

Lint могат да се натрупват в вентилационен канал сушилня и намаляване на въздушния поток , което може да доведе до прегряване на сушилнята . Въпреки че сушилнята може да се възобнови , което изглежда , че е нормална експлоатация, след като разполага с време, за да се охлади , освен ако отдушника се почиства , сушилнята ще продължи да прегрява всеки път, когато го стартирате. Почистете вентилационен канал сушилнята , така че това е напълно ясна и осигурява външното отдушник канал е ясно , както добре. Ако мъх е заглушаване на екрана на канала е , извадете я . Преди да стартирате цикъл на сушене , винаги Празен екран за мъх .


Претоварен Сушилня

A сушилня , която е препълнена с пране може да прегрее , като въздух , няма да циркулира вътре в барабан правилно . В резултат на това , температурата на сушилнята започва да се покачва бързо , оставяйки ви няма друг избор , освен да спре сушилнята да се даде време , за да се охлади , така че дрехите не изгарям . Само попълнете сушилнята , така че това е около две трети пълен. Ако той се движи по-горещо от нормалното , дори когато сушене по-малки натоварвания, свържете Admiral да има сушилнята да се ремонтира.

Как да се отпуши с извозване на отпадъците с застояла вода

на боклук е проектиран да разгради храната , така че да може лесно да премине през водопровода в къщата си и изход към канализацията. Боклукчийски разпореждания са способни на смилане на много видове

Περισσότερα >
Как да Пола османски

Табуретки , известни като табуретки , са били наречени такива , тъй като 1800 г. , защото според Visiondecor , табуретки са обикновено се използва в легнало положение с крака нагоре по изпражненията .

Περισσότερα >