Как да отстранявате Roper Electric Heavy - Duty Сушилня

Като дъщерно дружество на Whirlpool Corporation, Ропър техника продава газ и електрически перални и сушилни машини за домашна употреба. Ако срещнете проблеми, когато използвате вашия Roper тежкотоварни електрическа сушилня , можете да работите по отстраняване на проблеми и определяне на тези проблеми на собствения си и може би се избегне повикване услуга . Можете да опитате няколко неща, които не се нуждаят от механична експертиза. Нещата ще трябва
Бесният

Покажи повече инструкции

1

Отворете вратата на сушилнята и я даде една фирма близо преди натискане на бутона " Start" . Ако вратата не е затворена здраво или бутонът не е натиснат здраво , сушилнята няма да се кандидатира .

2

Reset всякакви спъват прекъсвачи в полето прекъсвач или повредените предпазители в кутията за предпазители , ако сушилнята няма да се кандидатира или ще работи, но не топлина. Използвайте само времезакъснение предпазител , ако се наложи да смените предпазител .


3

Погледни вътре в сушилнята за разхлабени чужди обекти , ако вие чувате странни шумове. Неща като монети или ключове , останали в джобовете могат да бъдат източник .

4

Наведи се и се адаптират ядки на краката , ако сушилнята е люлка назад и напред , защото тя не е на нивото . Може да се наложи един гаечен ключ , ако не можете ръчно да разхлабят гайките .

5

Почистете екрана с кърпа ръчно, ако сушилнята не е сушене в нормалния период от време, или ако имате мъх относно сухи дрехи .

6

Премахване на всички , но омекотител лист от сушилнята , защото излишните листа могат да блокират решетка , което води до проблеми за сушене .

7

Преместете селектора цикъл копче за управление на цикъл, който не е " Air Dry ", ако имате проблеми при сушене . Този цикъл не носи никаква топлина и ще доведе до вашето пране останалата влага .

8

Преразпределете или премахнете някои пране , ако машината е твърде пълен. Претоварването на сушилнята може да доведе в пералнята не се получи сух или в шумове от прането получаване сви нагоре и удря по стените на барабана на сушилната машина .

Как да се провери на кондензатор в един Колман Generator

Колман генератори използват малък единица , наречена кондензатор , който служи като вид летящ старт батерия за генератора . Тя съхранява малко количество енергия , за да заредите системата и да се ос

Περισσότερα >
Примитивните боядисани мебели Техники

Примитивните техники за боядисване показват облицовки възраст , в затруднено положение или в античен стил. Тези техники включват използването на глазури , промивки , пращене облицовки, циклене и изтощ

Περισσότερα >