My Cabrio Washer Спира Попълване и F1 Код

Горната зареждане Cabrio пералната машина, като Whirlpool може да прояви проблеми с производителността , като всяка друга машина. Когато вашият екран Cabrio осветява код F1 грешка , което е сигнал за проблем с машината , и спира пълненето на ваната за измиване или не успее да напълни ваната изобщо , отстраняването на проблема сами, вместо да се обадите на техник . След като се определи причината за проблема , можете да вземете мерки, за да се получи машината обратно към почистване на пране. Посочете Panel

The Cabrio има цифров дисплей е се използва, за да предаде всички съобщения за грешка на потребителя. Когато кодът на " F1 " грешка се появява на вашия дисплей , вие трябва да изчистите кода от панела на дисплея , преди да можете да отстраните проблема , който доведе до кода за грешка . Изчистете кода на F1 , както и всеки друг код за грешка , чрез натискане на бутона " Пауза /Отказ " на дисплея едно време. Опитайте се да стартирате шайбата на нормален цикъл.


Power Supply

Ако захранването на Вашия дом излиза или мига , тя е обща за миене , за да спре пълненето ако е в средата на цикъла на измиване в момента . Прекъсването на захранването по същество спира цикъла , докато не го рестартирате , по този начин кода на грешката, което ви позволява да знаете нещо не е наред . Възможно е също така , че имате електрическа кратко отговорен за прекъсването власт. Проверете всички ваши захранващи връзки , включително щепсела в контакта на стената и си прекъсвач кутия или кутия бушони . Ако нарушител е спънал или предпазител е изгорял , върнете или да го замени и натиснете бутон "Start" . Това трябва да доведе до възобновяване на машината му измиване цикъл.

В случай, че Line газ навлиза в ТЕЦ Unit бъде заземена

? Природният газ осигурява много домове с енергия за загряване на пещта и се готви храната. Тръби кръстосват под дома и в стените , носещ газ там, където е необходимо. Природният газ и електричеството

Περισσότερα >
Как да Retie Webbing & Springs На Античен стол

Връщане на античен стол на предишната му слава , защото това е процес. A разпадащата битпазар намерите или стари трапезария столове вашата баба могат да бъдат направени нови отново от претапициране .

Περισσότερα >