Как да се провери , ако ми бушона е изгорял на My Сушилня

Почти всички сушилни имат термален предпазител , и за добра причина ; предпазител защитава двете си къща и сушилня в случай, че уредът прегрява , предотвратяване на щети на вашия сешоар и възможен пожар . Ако предпазителят е изгорял , сушилнята или ще спре да работи или не топлина. Но тъй като сушилня е съставена от множество части , неработен единица не означава, че предпазителят е изгорял . Тестване на предпазителя изисква от вас да го извадите от сушилнята и тества своята приемственост с мулти - meter.Things ви е нужно
Клещи
отвертка
мултиметър MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването от сушилнята . Издърпайте сушилнята до открито пространство , така че да има достатъчно място за работа .

2

Отворете шкафа си сушилнята . Всяка сушилня марка и модел варира , когато става дума за отваряне на кутията. Някои сушилни изискват от вас да отворите задния панел , а някои изискват от вас да премахнете от контролния панел. Консултирайте се с ръководството на вашия сушилнята за това как да се отвори кутията.


3

Намерете термичен предпазител . Проводници движат по фитила , с два клипа го свързват. Клиповете са или пластмаса или метал. Премахване на клиповете от тях дърпа далеч от бушона . Ако не можете да ги премахнете с ръце , използвайте клещи. В зависимост от модела на вашето бюро , вие също може да се наложи да премахнете винт държи предпазителя на място. След като бушона е в насипно състояние, отстранете я от сушилнята.

4

Настройте мултицет , като завъртите циферблата , докато стигнете до Ohms част на мултицет . Изберете настройката, ниската устойчивост . Ако използвате аналогов мултицет , калибрирайте я , като държите двата края на сондите един срещу друг , след това преместете иглата в горната част на мултицет на "0 ".

5

Включете топлинна предпазител над да разкрие две метални шипа . Докоснете един от мултицет сонди срещу един зъб , а другата сонда срещу друг зъба . Ако иглата на аналогов мултицет не се движи , а броят показва на цифров мултицет не се променя, предпазителя е изгорял .

Howling Шумове в GSH22SGRE Хладилник

The GE GSH22SGRE е рамо до рамо хладилник, който може да направи най-различни шумове по време на нормална употреба , като бръмчене , бръмчене , щракване , капе , се движи шумно , напукване и дори чуру

Περισσότερα >
Домашно облекло Rack

ВиК тръба ( поливинил хлорид - PVC) е една добра среда, за да се направи много проекти по целия дом . Можете да направите домашно облекло багажник с PVC тръба в най-малко един следобед. Тръбата е лек

Περισσότερα >