Как да инсталирате Door Switch събрание на Sears Kenmore сушилня за дрехи

Името на Кенмор се използва върху големи уреди, продавани от магазини Сиърс . A Кенмор сушилня за дрехи може да ви даде много години на безпроблемна експлоатация, но механични части могат да не успеят с течение на времето . Ключа на вратата на вашия Кенмор сешоар превръща сушилнята изключва автоматично , когато вратата се отвори като сушилнята работи. Дефектен превключвател може да доведе до сушилнята да не работи изобщо или да продължи да работи, когато вратата се отвори. За достъп до ключа , горния панел на сушилнята трябва да се завърти обратно или отстрани - в зависимост от модела на Кенмор сешоар , върху която работите . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Metal шпакла
Nut шофьор зададете
Flat отвертка

Покажи повече инструкции
Top Lint Screen

1

Изключете електрическия кабел сушилня от контакта на стената .

2

Издърпайте екрана за мъх направо на върха на сушилнята и го поставете настрани. Отстранете двата винта в предната част на отвора на мъх екран в горната част на сушилнята с кръстата отвертка . Поставете настрана винтовете.


3

Поставете шпакла метал в пропастта от едната страна на сушилнята между горния хоризонтален панел и предната вертикална панел. Натиснете надолу върху дръжката на ножа, за да се повиши хоризонталната панел и я освободите от скрит подпорна клип . Повторете в продължение на противоположната страна на сушилнята .

4

Завъртете горния панел нагоре и го облегне на стената.


Door Lint Screen

5

Извадете електрическия кабел сушилня от контакта на стената .

6

Издърпайте пластмасови крайни капачки директно от контролния панел в горната част на сушилнята. Сваляйте контролния панел, задържащи винта разкрити след отстраняване на крайни капачки с отвертка Phillips и ги поставете настрани. Пропуснете тази стъпка, ако контролния панел на сушилнята не разполага с подвижни капаци .

7

Плъзнете шпакла метал под единия край на контролния панел и го повдигнете нагоре, за да се освободи скрит подпорна клип . Повторете за противоположната страна на контролния панел . Пропуснете тази стъпка , ако контролният панел има сменяеми накрайника и задържащи винтове.

8

Завъртете контролния панел нагоре. Махнете крепежните болтове на гърба на хоризонталната горния панел с шофьор гайка и ги поставете настрани.

9

Плъзнете горния хоризонтален панел напред и го повдигнете нагоре , за да я извадите от сушилнята. <Бразилски>

Сменете Door Switch MarketBook.bg: 10

Отворете вратата на сушилнята . Намери съединителя окабеляване ключа врата през горната част на сушилнята . Лосто конектора освен с плоска отвертка. Е.
11

Извадете ключа за вратата запазване винтове на горния ръб на външната страна на отвора на вратата с отвертка Phillips . Издърпайте ключа на вратата направо на върха на сушилнята.

12

Поставете лоста на превключвателя за подмяна врата, през отвора откъм горната част на сушилнята. Затегнете крепежните болтове . Push конекторите окабеляване заедно , докато щракнат на място . Затворете вратата на сушилнята .

13

Сменете контролния панел , горния панел и кърпа екрана в обратен ред на отстраняване.

14

Включете захранващия кабел в контакта . Включете сушилнята и тестват ключа и при отваряне на вратата .

Как да запазим сребърни От Първи Rust в миялната машина

Когато сребърни развива ръжда след измиване в миялна машина , потребителите могат да отчаяние за това как да се предотврати този проблем да се случи в бъдеще. Докато измиване на ръцете може да бъде на

Περισσότερα >
Как да се изгради проста Кухня Hutch

За това е необходимо допълнително място за съхранение , изграждане на прост кухня сандък . Тя Конструиране от шперплат го прави достатъчно лек, за да се движите , когато е необходимо . Изберете шперпл

Περισσότερα >