Как да се определи Пояса на GE Washer

Коланът на GE перална машина е често първото нещо, което ще трябва да се замени. Коланът се движи през цялото време , че използвате шайбата , което води до износване и счупване. Колан на GE шайбата е увива около три ролки , разположени върху трансмисията , двигателя и съединителя вътре в шайбата . Тя трябва да ви отведе по един час , за да замените GE перална машина колан. Работата си струва времето , което слагате в него , все пак, като изплащане на техника, уред може да бъде скъпо . Нещата ще трябва
отвертка
Socket гаечен ключ

Покажи повече инструкции

1

Изключете пералната машина. Извади го , така че да може да застане зад нея и достъп до панела на гърба . Ако няма достатъчно място , за да изпълзи зад шайба , завъртете шайбата наоколо за по-лесен достъп до задния панел .

2

Свалете винтовете на задния панел на пералната машина. Свалете задния панел и го поставете някъде на пътя .


3

Разхлабете разклонител скоба с отвертка . Скобата на разклонител се намира от лявата страна на GE шайбата , в непосредствена близост до водната помпа .

4

Натиснете съединителя от пътя на колана на пералната машина. Трябва да го премести достатъчно далеч , че можете да стигнете в машината лесно.

5

Издърпайте колана от шайбата . Вкарайте машината нагоре , така че се обляга на стената , който ви дава достъп до дъното на вашата машина.

6

Поставете новия колан около вашето предаване шайба и съединител ролки . Намерете болтовете, задържащи двигател на машината на място.

7

Разхлабете моторни болтовете с гаечен ключ . Не изваждайте напълно болтовете , просто ги разхлабите достатъчно , така че да може да се плъзга шайбата на мотора напред достатъчно далеч, за да достигне до ролка на двигателя .

8

Увийте лентата около мотор ролка . Преместете мотора обратно на мястото му и затегнете всички три болта.

9

Настройте пералнята обратно на пода . Натиснете съединителя скобата обратно на мястото му и го затегнете обратно надолу с помощта на отвертка .

10

Поставете отново задния панел с винтовете , които сте свалили по-рано. Поставете шайбата обратно на мястото му и го включете в електрически контакт.

Как да се замени с дозатор за сапун на GE съдомиялни

врати GE съдомиялни машини , както и всички други миялни машини , имат дозатор за сапун . Разпределителят на сапун държи препарат на миялна машина , докато стане време за сапуна , за да бъдат освободе

Περισσότερα >
Как да направим плочки Tray

Как да направим плочки Tray . Закуска в леглото или закуски в пред телевизора са страхотни да се наслаждават. Едно нещо, което прави възможно тези лакомства е добро ол тава. Често се пренебрегва за д

Περισσότερα >