Най-важните причини Вашият Кенмор Сушилня вече не Загрява

Kenmore сушилни, направени от Sears , работят като повечето други търговски сушилни в които те могат да използват отоплителни елементи, за да се затопли дрехите си и се изпари влагата в капан . Въпреки това , може да има моменти, когато вашата Кенмор сушилня не носи никаква топлина, която може да се дължи на редица причини. Неизправен нагревател

Горната причина за сушилня , че не се загрява най-вероятно е дефектна нагревателен елемент . Сушилни Kenmore или ползват газ - клапанни серпантини или електрически бобини , в зависимост от модела. Въпреки това, тези нагревателни елементи могат просто да се счупят с течение на времето от използването или деградирали окабеляване. Те трябва да се смени , ако случаят е такъв . Повечето нагревателни елементи може да се отключи от гърба на сушилнята и да се заменят с нова , специфична за вашия модел.


Thermal Fuse

предпазители са малки устройства , предназначени да предотвратят вериги от прегряване. Те вървят между вериги и ще експлодира, когато температурата стане твърде висока , която спирания на тока през веригата . Това е известно като " изгорял предпазител . " Сушилни Kenmore имат те , както и те са предназначени да поддържат машината от прегряване и дори запалване . Проверете вашата конкретна Кенмор наръчника на собственика за инструкции за това как да получите достъп до таблото с бушоните и проверете за термична бушона да гарантират, че тя е все още непокътнати . Вие ще трябва да го замени , ако е изгорял.

Климатик замръзване през зимата

Може би искате да използвате вашия климатик единица през зимата , за да се охлади или циркулиране на въздуха в рамките на вашия дом или офис. При определени условия , на AC единица може да се замразяв

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена бебешко легло

A ново бебе е ценно и вълнуващо събитие в живота на двойката . Много пъти член на семейството, ще направят нещо по-специално , преди бебето да пристигне . Можете да направите красива бебешка кошара .

Περισσότερα >