Maytag Atlantis Ремонт Проблеми

The Maytag Atlantis пералната машина вече не се произвежда от Maytag корпорация , която може да се шайбата ремонтиран по-трудно , ако гаранцията е изтекъл или Maytag вече не поддържа миене ремонти за този модел . Това оставя много собственици , които отговарят за своите собствени ремонти на много въпроси, които могат да възникнат с пералнята , но добрата новина е, че някои основни отстраняване на проблеми може да се определи много проблеми, ремонт , без техническа помощ. Нещата ще трябва
чиста кърпа (а )
Бесният
Ролетка
3/4-inch парче шперплат MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Свържете отново захранващия кабел, ако пералнята Atlantis не включване. Ако захранващият кабел е включен в контакта , опитайте да нулирате или подмяна на прекъсвача или бушона , ако е необходимо , за да се възстанови захранването на уреда.

2

Завъртете кранчетата за топла и студена вода върху напълно , ако няма вода навлиза в машината. Откачете маркучите за вода от пералнята и почистете екраните входните да изчистите всякакви възможни запушвания след това използвайте гаечен ключ , за да се осигури здраво маркучите към машината. Изправете маркучите , ако те са прегънат или огънат по никакъв начин.


3

Завъртете копчето за контрол на цикъла на пране след това издърпайте колелото , ако шайбата има ток и вода , но не е възбуждащ . Не забравяйте да поддържате затвори капака и имайте предвид, че шайбата ще направи пауза няколко пъти по време на даден цикъл , което е нормално .

4

Свалете маркуча за източване , ако шайбата не ще излязат и маркуча е инсталирани повече от 8 метра височина , тъй като тази височина не позволява на водата от източване правилно . Изправете маркучите за източване и проверка на домакински канализацията за други признаци на проблеми дренаж. Обадете се на водопроводчик , ако други канали са запушени , както добре.

5

Отворете капака на устройството за миене и разпространява предмети равномерно около ваната на пералнята , ако шайбата спира внезапно и дрехите са все още много мокри . Пералната машина е програмиран да спре, когато небалансиран . Махнете някои елементи , ако кошницата е претоварен и не позволявайте дрехите да се увива около смесителя . Увеличете скоростта на центрофугиране , за да помогнат за премахването на повече вода от пералнята след това завъртете контролния диск, за да " Редовни /Whites " и извадете диска , за да стартирате машината.

6

Вкарайте маркуча за източване на допълнително инчов в канализационна тръба , ако водата тече от него. Ако водните маркучи са протекли , затегнете връзката при вентила вода и кранчето . Не претоварвайте пералната машина, ако протичане на вода от ваната и никога предварително се накисва предмети на повече от 30 минути в даден момент .

7

Поставете включените гумените крачета на краката , ако пералнята е много шумни по време на употреба и да регулирате краката до всяко стъпало е в контакт с пода . Плъзнете 3/4-inch парче шперплат под шайбата ако пода е твърде слаба за шайбата и се поклони . Намаляване на размера на товара , за да се предотврати вибрации поради претоварване .

8

Проверете нагревателя на водата за домакинствата , ако пералнята се пълни с грешна температура на водата и да се обърнат бойлера до минимум на 120 градуса по Фаренхайт. Почистете филтъра екрани маркуч вода и се уверете, че маркуча за топла вода е приложен към кранчето за топла вода и маркуча за студената вода е свързан към студена вода кранчето .

Surdiac Coal Печки Монтаж

Въпреки, че много по-малко популярна , отколкото беше в началото на 1980 г. , въглищата са все още метод за отопление на вашия дом. Някои от най-популярните въглища гориво отоплителните тела по време

Περισσότερα >
Как да правим френски Полиране

френски лак е техника на вековни дърво за довършителни работи от началото на 1800 година . Нейната употреба варират в зависимост от това парче, но Френски Полски превъзхожда , когато става въпрос за к

Περισσότερα >