Как да се промени на Каучук в Whirlpool Дует миене

Гуменото уплътнение вътрешната страна на вратата на вашия Whirlpool Дует миене предотвратява вода и пяна , използвани по време на цикъла на пране разливане на вратата и на пода. Тънката гума може да бъде разкъсан лесно от остри шипове или ципове по дрехите , тъй като те се извади от барабана . Инсталиране на подмяна печат у дома , често е по-евтино , отколкото да плащат един техник да вършат работа за вас, особено ако гаранцията на уреда е изтекла . Нещата ще трябва
отвертка комплект , включително T -20 Torx главата .

Покажи повече инструкции

1

Изключете пералната машина и изключете подаването на вода чрез спирателни където захранващите линии отговарят на водопровода . Махнете трите T - 20 Torx болта в горната част на задния панел , плъзнете горния панел приблизително един инч по посока на задната част на уреда, за да откачите заключващите уши . Повдигнете горния панел на разстояние от шайбата и го поставете настрани.

2

Премахнете кабелите вървят към задната част на контролния панел от централния блок за управление , намиращ се над барабана и преминават проводниците чрез пластмасови щипки . Издърпайте ваничката за перилен препарат навън , доколкото той ще отиде , натиснете раздела освобождаване в задния ляв ъгъл и го премахнете от шайбата напълно.


3

Махни двойката вдлъбнати винтове на предната част на контролния панел на шайбата е : един се намира зад където чекмеджето на перилен препарат , използван да седне , а другият е под селектор цикъл диска за избор на . Повдигнете горната част на контролния панел и освободете пластмасовата халка на дясната задна страна, за да го премахнете от шайбата .

4

Извадете винтовете на самото дъно на предната част на шайбата , под долния панел , и ги оставете настрана. Дръпнете долния панел надолу към пода, за да го премахнете. Затворете шайбата и извадете четирите винта , два горе и два под вратата . Издърпайте рамката около вратата на разстояние от шайбата .

5

Огледайте ръба на гуменото уплътнение , докато не намерите задържащата скоба. Скобата е свързана с метален пръстен, и е затегнат винт в горната част . Завъртете винта на скобата , докато металната верига е разхлабена и я извадете от шайбата . Отделете повредената гуменото уплътнение и го изхвърлете.

6

Опънете подмяна гумената тапа на мястото си като се уверите, три " плаче дупки " намира в гумен пръстен , са на дъното на отвора. Тези отвори са важни за функционирането на шайбата . Вижте ресурси за съвети за смяна на гуменото уплътнение .

7

Поставете примката метал и задържане на скобата обратно в позиция върху гуменото уплътнение и затегнете винта. Гуменото уплътнение сега трябва да се проведе на място плътно . Поставете тапицерия от долу на вратата обратно на мястото му и да замени своите винтове.

8

Screw тапицерия от около вратата връща на мястото си и клип на контролния панел обратно на мястото му . Сменете жлеб под селектор цикъл циферблата и зад чекмеджето за перилен препарат . След като винтовете са в място , плъзнете ваничката изготвят обратно в гнездото.

9

Сменете кабелите в задната част на контролния панел и контур жиците през пластмасовата клип . Поставете горния панел на върха на шайбата и го плъзнете към задната част на контролите, за да го блокира в едно положение . Сменете трите винта в горната част на задния панел , и свържете отново захранването и водоснабдяването . Променили сте гуменото уплътнение успешно.

Frigidaire съдомиялни Circuit Board Неспазването

платка The Frigidaire съдомиялната машина , известен също като електронен контрол на борда , регулира функциите на уреда . Той определя реда и продължителността на цикъла чрез изпращане на сигнали до

Περισσότερα >
Как да си направим разтегателен диван за Camper

Опитвам се да намеря мебели за да се поберат вашия кемпер може да ви накара да се реши , че изготвянето на собствените си по-добре ще отговарят на вашите нужди . Ако искате да направите разтегателен д

Περισσότερα >